tad atved uz treiljaaopen wrote:Es jau ar lielaako prieku,bet kaa jau es rakstiiju gaidu kad kalkis zirneekli uzstaisiis jo vis jau ir nonemts un gatavs virsuu liksanai.
Aopen GTI
Re: Mans GTI
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
\aopen wrote:Taa arii ir bildees tas buferis izskataas apallss,dziivee savadaaks,daudzi pazinas kas redz bildees saka ka nepiestāvot ierauga dziivee domas mainaas par360 graadiem.
360graadi ir pilns aplis atgriezhoties ssaakuma punktaa, taatad domas nemaiinaas
sapratuu tevi
Mans GTI
nu diskuteet jau var daudz un savas domas jau var izteikt bet ja pats ko taadu saac taisiit tad ir pavisam savaadaak,runaat jau ir viens dariit ir kautkas cits.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
+1Niksb wrote:\
360graadi ir pilns aplis atgriezhoties ssaakuma punktaa, taatad domas nemaiinaas![]()
sapratuu tevi
Bet man patīk.. Es arī gribētu sev tādu
Tīri normāli!aopen wrote:nominaalaa rakstaas 500-650w un rms720
Tieši RMS interesēja, un tas ir katrai tāda jauda???
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
Re: Aopen GTI
Uzliku kalka taisiito zirneekli nu ko nonemties jau traki tagad jāsamontē pārējā dala,vienīgi nēsmu pārliecināts par to vai vajag tīt azbesta lentu ap to zirnēkli vai nevajag moš kāds spečuks var ko pastāstīt.
-
Personigi es titu, un tishu savam zirneklim, jo savadak notiek strauja atgazhu atdzisana izpludes kolektora, kas bremze to plusmu. Zinatniski noteikti ir sarezgitak un plasak paskaidrots. Lenta nodrosina temperaturas uzturesanu. Cuguna kolektoriem tas nebija nepiecieshams, tacu custom made kolektoriem no dzelzs tas ir aktuali.
-
vēl tagad varScirocco GTX wrote:Ja nekljudos, vienu bridi to vareja nopirkt pie usera envy.
PAJERO 2 R5 2,5TDI