Aopen GTI
Mans GTI
Jā golfa body kit,diski,amiisi ir no DE,tikai nesaprotu kas tam buferim no tiem zvaigznu kariem,normaals bufers.
Re: Mans GTI
nnormaals kosmosaopen wrote:Jā golfa body kit,diski,amiisi ir no DE,tikai nesaprotu kas tam buferim no tiem zvaigznu kariem,normaals bufers.
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
aopen wrote:nu ganjau ka varees redzeet bet tikai augustā.
neviens tevi aiz meles nerava
gaidam augusta ciemos
neenu varbut tomer garazha fokjets un gaismas stari nepareizi krit , taa ka izskatas parlieku izdaiļojies.Niksb wrote:Pa cik pārdod salonu??![]()
Autiņš foršs, tika tiešām priekšējais bampers galīgi garām, bet ja ātri brauksi, ta jau nemanīs
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Mans GTI
Taa arii ir bildees tas buferis izskataas apallss,dziivee savadaaks,daudzi pazinas kas redz bildees saka ka nepiestāvot ierauga dziivee domas mainaas par360 graadiem.
-
atbrauc vakaraa liidz olimpijai - apskatiisimies dziivee golfinjuaopen wrote:Taa arii ir bildees tas buferis izskataas apallss,dziivee savadaaks,daudzi pazinas kas redz bildees saka ka nepiestāvot ierauga dziivee domas mainaas par360 graadiem.
Mans GTI
Es jau ar lielaako prieku,bet kaa jau es rakstiiju gaidu kad kalkis zirneekli uzstaisiis jo vis jau ir nonemts un gatavs virsuu liksanai.