LĒMUMS...
LĒMUMS...
Viss... es shodien pienjeemu leemumu...
tuuneeshu savu Golfu ritiigi... no saakuma gribeeju,tikai lai vinjsh sakariigi izskataas,bet shodien noleemu,ka ja ko dara,tad tas ir jaaizdara perfekti...ne taa??? ...ar manu apnjeemiibu es domaaju ka man tas izdosies...tikai man vajadzees Juusu---> GTM club paliidziibu... respektiivi paliidziibu ar informaacijas sniegshanu... 
Last edited by Delveris on 08.06.2006, 01:09, edited 1 time in total.
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
da ko tu tur grib paarsist ...
pirmais... tas ka es tew pilniigi piekriitu par to lielo tjuuneeshanu .. es ar sawu taisiishu kaa kompekti ...
otrs ... tas ka tjuunee vaagji nenoziimee ka kaads i jaapaarspej ... Tu vnk padari savu auto taadu kaadu tu vinju veelies ... neskatoties uz esoshiem stereotipiem ... es domaa atbalsts buus vienmeer ... bet vai taa lielaa speeshana ...
ja vaig paliigus dod zinju ...
pirmais... tas ka es tew pilniigi piekriitu par to lielo tjuuneeshanu .. es ar sawu taisiishu kaa kompekti ...
otrs ... tas ka tjuunee vaagji nenoziimee ka kaads i jaapaarspej ... Tu vnk padari savu auto taadu kaadu tu vinju veelies ... neskatoties uz esoshiem stereotipiem ... es domaa atbalsts buus vienmeer ... bet vai taa lielaa speeshana ...
ja vaig paliigus dod zinju ...