Stuures reika ...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Stuures reika ...
man vajag stuuures reiku ... kura ljoti labi darbojaas ...
veeleetos uzzinaat kaadas ir izmaksas taadai ... un vai visiem MKII Golphiem vinjas ir vienaadas ... kaa lai zin kura laba kura slikta ...
izsakiet sawus variantu ... ????
veeleetos uzzinaat kaadas ir izmaksas taadai ... un vai visiem MKII Golphiem vinjas ir vienaadas ... kaa lai zin kura laba kura slikta ...
-
Teoreetiski ir ar pastiprinaataaju un bez. Kaut kur 80-to beigaas naak ar rupjaakaam shliceem tajaa vietaa, kur kardaans no stuures maucas uz reikas ass. Vai veel kaadas atshkjiriibas - nemaaku teikt - ETKA maajaas, es naw maajaas. 1987. g. mainaas arii sharas pirksta diametrs. Attieciigi t.s. kulaki arii savaadaaki. Vai tas atstaaj kaadu iespaidu arii uz stuures pirkstiem un reiku - no galvas nepateikshu.
Ar smalkajaam shliceem kaadas 3 gab. vareetu buut dabuujamas, par 25 Ls/gab. Kaadaa staavoklii - pashlaik nezinu.
Ar smalkajaam shliceem kaadas 3 gab. vareetu buut dabuujamas, par 25 Ls/gab. Kaadaa staavoklii - pashlaik nezinu.
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
Re: Stuures reika ...
atbildot uz tavu PMSteelz wrote:man vajag stuuures reiku ... kura ljoti labi darbojaas ...
Hidraulisko reiku var uzlikt
Vajag reiku [50-60ls] ,sūkni [25-30ls],trubas [20ls],bačoks [5] un krošteinu sūknim 10-15ls . Saskaitam un padomājam vai to vajag
AAAAAAAA,un pavisam piemirsu -vajag arī skriemeli ar divām siksnu vietām -25ls-baigais retums
Ps man ir remontējama reika ar pārējo komplektu -kautkādi 30ls
Last edited by kraasotajs on 19.09.2006, 23:09, edited 1 time in total.
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: Stuures reika ...
Steelz wrote:man vajag stuuures reiku ... kura ljoti labi darbojaas ...
ja nemaldos varu piedavat pa30ls .
universala var slegt klat gan pastiprinataju un var ari bez ta
Man ir normala stuures reika pa 20La atdoshu, stuure ar 205 platuma mizaam griezaas viegli nu ne tik viegli kaa ar patirpinaataaju!Esmu braucis ar citiem mk2 tiem griezhaass gruutaak,atspeeries griezu to stuuri!Doshu liidzi pat tos suudus kur skruuveejas galaa pirksts!Steelz wrote:man vajag vienu un wisslabaako ... !!!
5dien laizhu UZ RIIGU,Ja kaadam kaut ko vajag no mk2 daljaam tad var dabuut!Kaads man liekas intreseejaas!!!!!