rūsa...daudz ruusas..
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
rūsa...daudz ruusas..
iesakiet, vai tas ir prātīgi 88. gada golfam daļēji pārmetināt tos balstus kas motoram abās pusēs.. vinjiem no virspuses caurumi. veel sliekšņi paruusējuši un aizmugurē apakša. grīda itkā neizskatijās traģiska. varbūt lētāk man sanāktu meklēt citu virsbūvi ja gribu taisīt smuku golfu priekš sevis?? 
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
g
atkariba ar kadu naudinju , tu esi gatavs rekinaties ? ja nav daudz jametina un parejais auto ir ok tad var cinities
bet nu mans ieteikums butu meklet citu mk2 piem. 90 - 91 gada
bet nu mans ieteikums butu meklet citu mk2 piem. 90 - 91 gada
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Re: rūsa...daudz ruusas..
panejm no manis mk2 gt 85 gada virsbuuvivalts wrote:iesakiet, vai tas ir prātīgi 88. gada golfam daļēji pārmetināt tos balstus kas motoram abās pusēs.. vinjiem no virspuses caurumi. veel sliekšņi paruusējuši un aizmugurē apakša. grīda itkā neizskatijās traģiska. varbūt lētāk man sanāktu meklēt citu virsbūvi ja gribu taisīt smuku golfu priekš sevis??
26847850
...
Es jau nu tavaa vietaa noteikti neko nedariitu... kas ir saruuseejis tas ir saruuseeejis...un ir ljoti labi jaapaartaisa citaadi tev apskati neiziet... paarvilks sviitru paari un vareesi ar kaajaam chaapot maajaas... ja naudinjas uz sitiena nav tad labaak vispaar neko nedar un braukaa uz skolu, kraaj naudinju un vasaraa iepeerc jaunu