lūka nobrauca no sliedes
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
lūka nobrauca no sliedes
Varbūt kāds zina, kur var šādu lietu salabot - lūkas labā daļa, cik sapratu, ir nobraukusi no sliedes un lūku nevar hermētiski aizvērt (labo pusi)... ūdens salonā it kā netek, bet kad brauc, dzirdami vēja radīti torkšņi, un vispār tādu lietu būtu jāizlabo, jo ja salonā ūdens netek, viņš varbūt tek iekšā virsbūvē? kādā servisā ieteiktu iegriesties? 
esmu pārbaudījis- lūku var bez problēmām pacelt uz aizmuguri, bet pilnīgi atvērties viņa negrib! apskatījos, tur ir tāda spīdīga detaļiņa (pa vienai katrā pusē), ja ieskatās lūkas mehānismā, lūk, un šī maita no labās puses (kur man lūkai šķirba) pilnīgi nekustās ne no vietas! kreisajā pusē gan viss kustās un darbojas kā vajag...
varbūt kādam ir kādas idejas, kā to sudrabaino detaļiņu piespiest strādāt, jo cik sapratu, viss pārējais tur ir ok- nekas neizskatās salauzts? varbūt vismaz, kā lūkas labo pusi varētu iestūķēt atpakaļ savā vietā?
negribas jau tāda sūda dēļ visu lūku mainīt!.....
varbūt kādam ir kādas idejas, kā to sudrabaino detaļiņu piespiest strādāt, jo cik sapratu, viss pārējais tur ir ok- nekas neizskatās salauzts? varbūt vismaz, kā lūkas labo pusi varētu iestūķēt atpakaļ savā vietā?
'Timm wrote:esmu pārbaudījis- lūku var bez problēmām pacelt uz aizmuguri, bet pilnīgi atvērties viņa negrib! apskatījos, tur ir tāda spīdīga detaļiņa (pa vienai katrā pusē), ja ieskatās lūkas mehānismā, lūk, un šī maita no labās puses (kur man lūkai šķirba) pilnīgi nekustās ne no vietas! kreisajā pusē gan viss kustās un darbojas kā vajag...
varbūt kādam ir kādas idejas, kā to sudrabaino detaļiņu piespiest strādāt, jo cik sapratu, viss pārējais tur ir ok- nekas neizskatās salauzts? varbūt vismaz, kā lūkas labo pusi varētu iestūķēt atpakaļ savā vietā?![]()
Man Golf 3 ar tāda pati problēma- viens no tiem diviem spīdīgajiem, kas bīda lūku šurpu turpu, ir šķērsām pārplīsis uz pusēm, tāpēc arī manā gadijumā nevar normāli aiztaisīt lūku ciet.
vw Golf MK II 1.8 (Fire&Ice)
vw Golf MK III 2.8 VR6

vw Golf MK III 2.8 VR6
tieši tā- man pašam arī nav garāžas- nāksies iztikt ar iedarbinātu motoru un pečku...Rolleris wrote:'
Man Golf 3 ar tāda pati problēma- viens no tiem diviem spīdīgajiem, kas bīda lūku šurpu turpu, ir šķērsām pārplīsis uz pusēm, tāpēc arī manā gadijumā nevar normāli aiztaisīt lūku ciet.Būtu silta garāža, būtu sataisīts, bet šādā laikā un zem klajas debess
![]()
![]()
šodien pabīdot to spīdīgo, mierīgi aiztaisīju to vaļējo pusi, tagad vismaz izskatās normāli
nezinu, kāpēc nebiju par to iedomājies agrāk?
nez, kkā pagaidām negribās tērēt tik daudz laika un naudas (manuālis lūkas labošanā atronams te: http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... =49776&hl= ), redzēsim, ko es domāšu vasarai iestājoties (a/c nav)... 
Ja līmēt, tad jālīmē ar kautkādu super truper līmi, lai ziemā ja lūka ir nedaudz apsalusi, atkal neatplēstu vaļā līmējuma vietu. Var pamēģināt nopirkt šrotā lietotu. Var pirkt jaunu.Timm wrote:ja tu taisies vnk salīmēt (salodēt, kkā citādi salikt) to salūzušo detaļiņu, tad jā, bet ja nesanāk tik vienkārši, tad jāpērk abas troses un stiprinājumi, kas, savukārt, diezgan pamatīgu naudiņu maksā...
vw Golf MK II 1.8 (Fire&Ice)
vw Golf MK III 2.8 VR6

vw Golf MK III 2.8 VR6
Re: lūka nobrauca no sliedes
ak neee... man tieši šodien parluza ta maza detala... 100% es kaut kam netiksu klat..