Vai 3 golfam var uzlikt 4 golfa pusrāmi ? Negribas uz šortu lieki braukt un pirkt. Beigās aplauzties, ka tomēr neder. CSDD ieteica pameiģināt.
Jo pēc likumdošanas nedrīkstu zāģēt MK3 pusrāmja motora balstu glāzes, kas man traucē un nav vairs vajadzīgas jo motors tur vairs nestiprinās un tās atrodas tuvu pussasīm.
Vai arī jāmeiģina šiem iestāstīt, ka varu nopirkt MK3 pusrāmi bez motora balstu glāzēm.
MK3 ar MK4 pusrāmi? Aizies ?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 138 times
Re: MK3 ar MK4 pusrāmi? Aizies ?
Man šķiet, ka tur atšķirsies stiprinājumi pie virsbūves, jo Mk4 tomēr vairāk atšķiras no Mk3 nekā Mk2 no Mk3, kur var savstarpēji mainīt pusrāmjus. Bet kādā sakarīgākā šrotā gan jau var sameklēt abus un nolikt blakus, pamērīt.
Bet ja jau var pārbūvē dabūt cauri citus motora stiprinājumus (uz, pieņemu, ka lanžeroniem kā Mk4), tad kapēc gan nevarētu attiecīgi likvidēt metāla gabalu, kurš vairs nepilda nekādu funkciju
Bet ja jau var pārbūvē dabūt cauri citus motora stiprinājumus (uz, pieņemu, ka lanžeroniem kā Mk4), tad kapēc gan nevarētu attiecīgi likvidēt metāla gabalu, kurš vairs nepilda nekādu funkciju
hmm.
Motora pārbūvē tiek cauri ar paštaisītiem motora balstiem, iesniedzot rasējumus, kas ir apstirpināti. (esmu uztaisījis uz lanžeroniem)
ekspertīzē, piesejās pie tā , ka pussasis ir tuvu pussrāmja motora balsta glazēm . Līdz ar to ĶIPA jāpārtaisa balsti, pārvietojot motoru uz priekšu, līdz ar to jādomā radiators n shit.
Tāpēc ka CSDD pārbūves inspekcija ir likuma kapli, un nekādus izņēmumus negrasās tasīt .
Motora pārbūvē tiek cauri ar paštaisītiem motora balstiem, iesniedzot rasējumus, kas ir apstirpināti. (esmu uztaisījis uz lanžeroniem)
ekspertīzē, piesejās pie tā , ka pussasis ir tuvu pussrāmja motora balsta glazēm . Līdz ar to ĶIPA jāpārtaisa balsti, pārvietojot motoru uz priekšu, līdz ar to jādomā radiators n shit.
Tāpēc ka CSDD pārbūves inspekcija ir likuma kapli, un nekādus izņēmumus negrasās tasīt .
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 138 times
Nez kā īsti par to varētu būt ierakstīts tajos likumos... Reizēm tie CSDD tak paši neko nezina. Nogriez nost un ja kas nepatīk, lai parāda ar pirkstu pantu
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 541 times
- Been thanked: 145 times
Ja vienkārši nogriezīs, visdrīzāk pants būs par piekares detaļu modificēšanu. Tad jau labāk nogriezt, noslīpēt un nokrāsot un mēģināt iestāstīt ka tas pusrāmis tāds ir bijis no dzimšanas...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time