[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 334 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
GLOBĀLISTU GĀJIENS!
AK NĒ, KRIEVU GĀZE BAD ELEKTRĪBA GOOD, MOVE ALLES TO ELEKTRĪBA.
Un tagad kodiens pakaļā
AK NĒ, KRIEVU GĀZE BAD ELEKTRĪBA GOOD, MOVE ALLES TO ELEKTRĪBA.
Un tagad kodiens pakaļā
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 145 times
Teorētiski varbūt. Bet ne jau otrajam golfam.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 199 times
- Been thanked: 241 times
Ganjau aftermarket ecu tiem, kuriem slēdzas klāt pie ecu, nedrīkstēs būt, jo tam ar kautkādu universālo skeneri nevarēs pieslēgties.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 412 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 145 times
Jā, bet tāda prasība ir tikai mašīnām pēc kaut kāda gada - Latvijas apstākļos tas varētu būt 2012., citur kaut kas deviņdesmito gadu vidū. Vemsim līdzi nāk maza nakļene ko uzlīmēt uz bloka "motorsport use only, does not comply with EC kautkādscipars" kas gan jau ir OBD2 regula. Mašīnām, kurām no fabrīķa nāca karbuļim tam noteikti jābūt dziļi pajāt...
P.N. Minos ka 034motorsport būvējot kaut kādu savu tačku un izmantojot savu vadības bloku, lai apietu to ka apskatē slēdzas pie kompja, paralēli savam programmējamajam vadības blokam atstāja dzimto - kā viņi to izdarīja un kā panāca lai tur nebūtu miljons kļūdas, to gan nezinu...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: C209
- Has thanked: 128 times
- Been thanked: 172 times
Lēts sūds, kas tajā laikā bija relatīvi pieejams un ar "pietiekami labu" dokumentāciju (jo tas ir Open-Source projekts).
-
Piggyback ganjau, līdzīgi kā gāzes iekārtas slēdz klātmsh wrote: ↑19.09.2023, 12:38Minos ka 034motorsport būvējot kaut kādu savu tačku un izmantojot savu vadības bloku, lai apietu to ka apskatē slēdzas pie kompja, paralēli savam programmējamajam vadības blokam atstāja dzimto - kā viņi to izdarīja un kā panāca lai tur nebūtu miljons kļūdas, to gan nezinu...
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Pēc 4 ar pus gadiem, atkal izmēģinu Tabex.
Pagaidām lietojot tabletes, 15 dienas bez cigaretes.
Pabeidzot tablešu grafiku, tik redzēs to īsto patiesību.
.
Pagājušo reizi, palika vel 2 dienas līdz grafika beigām, un jau nopirku lēto cigāru Maximas info kasē. Un kā visi smēķētāji, labi zin, Nav tādas vienas cigaretes....
.
Pagājušo reizi, palika vel 2 dienas līdz grafika beigām, un jau nopirku lēto cigāru Maximas info kasē. Un kā visi smēķētāji, labi zin, Nav tādas vienas cigaretes....
Man patīk ēst !!!
Pēc nesmēķēšanas, posta ielikšanas, nodomāju, varbūt beidzot palasīt spamu
Uzritinu šo lapu līdz augšai, izlasu pirmo vārdu - globālisti-
.
.HUJĀTS joprojām, ko netaisos tālāk par vienu vārdu lasīt !
Uzritinu šo lapu līdz augšai, izlasu pirmo vārdu - globālisti-
.
.HUJĀTS joprojām, ko netaisos tālāk par vienu vārdu lasīt !
Man patīk ēst !!!
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 352 times
- Been thanked: 222 times
Pamēģini nikotīna maisiņus, visefektīvākais kas mani spēj no smēķēšanas atturēt. Bet tā esmu milzīgs snusa entuziasts.pēctecis wrote: ↑19.09.2023, 21:35Pēc 4 ar pus gadiem, atkal izmēģinu Tabex.
.
- Attachments
-
- IMG20230919214900.jpg (389.35 KiB) Viewed 219 times
-
Visa pamatā ir gribasspēka trūkums, atkarība no nikotīna un sajūta, ka atmetot pīpēt pazaudēs kautko vērtīgu. Pēdējais esot visspēcīgākais. Pretty sure, ka ja kritiski paskatos uz sevi, tieši tā arī ir.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 352 times
- Been thanked: 222 times
Pa lielam tas ir gribasspēks, bet ja nikotīna kreivingu aizvieto ar citu uzņemšanas metodi, tas kļūst easy
...skolā reiz policiste lasija lekciju. Jautāja, kapēc grūti atmest smēķēšanu. Skolnieki sauca - gribasspēks.... Un tad policiste dusmīgi uzbļāva - Pamēģiniet caureju izbeigt ar gribasspēku...
.
Tabex esot kkāda viela, kas organismam rada līdzīgas sajūtas, kā nikotīns, un tas palīdz tikt vaļā no nikotīna atkarības, kā tādas.... un tiešām, ar to sajūtu, tabletes tiešām tiek diezgan labi galā, un grūtākais ir tieši tas moments, kad jātiek vaļā no 16 gadus ieraduma, ik pa brīdim iziet ārā "izbaudīt" mirkli...
Piektdien, bija grūti uz vakaru, un nopirku Saltam līdzīgi štruntu , nullīti, protams. un kādos brīžos pavilku to. Nieka 600 ieelpas beigās pietika veselām 3 dienām. Jo mērķis tomēt ir atmest, nevis uzturēt ieradumu dzīvu.
.
Par pašu Tabex, ej nu sazin, vai tiešām tā viela palīdz, vai tas ir tikai placebo To droši vien kāds no garīgās pasaules spēs pakomentēt .... Msh studijā...
.
Tabex esot kkāda viela, kas organismam rada līdzīgas sajūtas, kā nikotīns, un tas palīdz tikt vaļā no nikotīna atkarības, kā tādas.... un tiešām, ar to sajūtu, tabletes tiešām tiek diezgan labi galā, un grūtākais ir tieši tas moments, kad jātiek vaļā no 16 gadus ieraduma, ik pa brīdim iziet ārā "izbaudīt" mirkli...
Piektdien, bija grūti uz vakaru, un nopirku Saltam līdzīgi štruntu , nullīti, protams. un kādos brīžos pavilku to. Nieka 600 ieelpas beigās pietika veselām 3 dienām. Jo mērķis tomēt ir atmest, nevis uzturēt ieradumu dzīvu.
.
Par pašu Tabex, ej nu sazin, vai tiešām tā viela palīdz, vai tas ir tikai placebo To droši vien kāds no garīgās pasaules spēs pakomentēt .... Msh studijā...
Man patīk ēst !!!