[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
3 gadīgai velasmasinai sāka trokšņot gultnis. Lietota vidēji 1000 reizes. Tas ir veikalinga lobijs vai kas. Hvz. Jājautā dildozauram
Hren viņ zin. Reiz īrēju dzīvokli, kurā jau bija lietota veļas mašīna. Un mums tā kalpoja 10 gadus bez jebkādām problēmām. Un palika tur, kad gājām citur dzīvot. Nebiju dusmīgs, kad ik pa 3 gadiem nav jātērē vairāki simti jaunai mašīnai
Lauris.R
Paga, 1000 reizes 3 gadus, tas ir gandrīz katru dienu. Tatad, man tas būtu ap 7-8 gadi. Hmm
Lauris.R
Jā. Citreiz pat 2x, 3x dienā. 1000 reizes es noapaļoju uz leju. Mēs nekrājam kaudzē zeķes, trusenes, dvieļus.
Varbūt jāpērk jauna bet es nez. Nomainīt gultni ir 2h. Bet pērkot jaunu vajag iztērēt stundu , lai aizvestu kkur utilizet veco un tad vēl 4h vazāties pa veikalu kamēr babene izvēlas
Un tad vēl kaut kāds kaulains 50 yo boomers mēģinās jauno iecelt mašīnā un beigās man būs jāpalīdz.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Man vienalga, kad pilns veļas grozs, tad arī metu vešenē un mazgāju. 
Mums, pa lielam, katru dienu sanāk pilns barabāns. Veļas grozā nonāk kaut kādas lupatas, kuras pēc tam babene pati šķiro un mazgā PEC PAREIZAJIEM GRĀDIŅIEM UN AUDUMINIEM, izvēloties AUDUMINU NEBOJAJOSU MAZGAJAMO LIDZEKLI
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Nē, bet vispār sakritība, ka pajautāji - rīt es bracu pirkt jaunu projektu. Ar iepriekšējiem gan vēljoprojām neko neesmu darījis.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Tev kā Resno cilvēku pārstāvim katru dienu pilns barabāns, jo krekls un trusenes ir mana palaga izmērā!