Nah tie divi ir vajadzīgi? Nav jau 2005. gads - lai arī tu to esi palaidis garām, datu nesēju ietilpības ir stipri palielinājušās...
SPAMS S2022E2
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS S2022E2
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
Ā, pareizi - kāpēc labāk ja var kaut kā caur dixsu...
Cik ilgi vispār vidējā lāpsta spēj atskaņot šitādā veidā mūziku? Man pirms kādiem trijiem gadiem zelta zivs iedeva neierobežotu internetu uz dienu, es aiz neko darīt izdomāju ar savu veco telefonu paklausīties internetā LKR, lai tas bezierobežojuma internets tiktu izmantots - beidzās ar vienu no ļoti retajām reizēm kad telefons nosēdās, piedevām pirms darba dienas beigas; izrādījās ka bomžu variants ar straumēšanu no interneta baigi rij akumulatoru...
Cik ilgi vispār vidējā lāpsta spēj atskaņot šitādā veidā mūziku? Man pirms kādiem trijiem gadiem zelta zivs iedeva neierobežotu internetu uz dienu, es aiz neko darīt izdomāju ar savu veco telefonu paklausīties internetā LKR, lai tas bezierobežojuma internets tiktu izmantots - beidzās ar vienu no ļoti retajām reizēm kad telefons nosēdās, piedevām pirms darba dienas beigas; izrādījās ka bomžu variants ar straumēšanu no interneta baigi rij akumulatoru...
Bomaaru vienīgais arguments lietot podzinju telefonu bez interneta-CITIEM NETUR BATAREJA JALADE 2X DIENA A MAN SAPROTIES REIZI NEDELA
-
Gluži manas domas - atmiņas kartes mūsdienās ir lētas
Tā nu man ir kosmosa telefons [priekš puses šī tofika lietotāju] - 128 GB telefonam + 256 GB atmiņas karte...
Gan jau pēc pāris gadiem varēs pa lēto nopirkt kādu 1 TB atmiņas karteli... 
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ja telefonam baterijai nav pizdā, tad pa dienu kādus 30% novelk spotify. Datus arī nevajag nemaz tik daudz, šogad lielākais mēneša patēriņš bija 430mb, tā kā nemaz nevajag bezlimitu.
Pisoties ar mūzikas kačāšanu sanāk ierobežot sevi brīdī kad nav ielikts kkas, ko uz sitienu gribas uzlikt. Spotify arī pēc tā kas tiek klausīts pats piedāvā kādas dziesmas, līdz ar to neko nemeklējot var atrast jaunas dziesmas, par pieejamajām pleilistēm nemaz nerunājot. Ja besī bezmakasas versija un reklāmas, tad uz android var brīvi uzlikt crackoto versiju un izbaudīt bezmaksas premuim priekšrocības.
Pisoties ar mūzikas kačāšanu sanāk ierobežot sevi brīdī kad nav ielikts kkas, ko uz sitienu gribas uzlikt. Spotify arī pēc tā kas tiek klausīts pats piedāvā kādas dziesmas, līdz ar to neko nemeklējot var atrast jaunas dziesmas, par pieejamajām pleilistēm nemaz nerunājot. Ja besī bezmakasas versija un reklāmas, tad uz android var brīvi uzlikt crackoto versiju un izbaudīt bezmaksas premuim priekšrocības.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Man mēneša patēriņš ir virs 20GB, un es mūziku telefonā neklausos gandrīz vispār 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Man mēnesi 50gb ir norma. Spotify ir labs algoritms ar ko attīstīt sevis klausīto mūziku.
Protams, odekolons arī štirī
Protams, odekolons arī štirī

Paklausies mūziku latviešu valodā! Cik nav nācies kad piemēram pēc sanctimony sāk skanet Raimonds Pauls vai Kaupers laiza saldējumu!
Un atliek tikai lamāt stulbo Spotify
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Cik ilgs ir tavs vidējais aritmētiskais brauciens, kad tu klausies mūziku no telefona mašīnā? Hvz, man visvairāk baču (36%) rij WhatsApp, spotifajs nekad nav bijusi problēma. Es tajos laikos arī biju fanātisks mūzikas kačātājs, man bija 100gb saorganizētas, manai gaumei atlasītas mūzikas sakārtotās diskogrāfijās, iTunes ar visiem albumu vāciņiem n shit. Tajā laikā 80gb iPods likās wow, man ir līdzi visa mūzika. Bet tagad, ja labi padomā, šobrīd tev tiešām ir līdzi VISA mūzika, jo praktiski viss ir pieejams streamingā.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Fokume, sadedzināji golfu? Man arī laikam salona radiators jāmaina
Mošk arī kāda klape vainīga, hujzin
-
Kāpēc lai brauciens ar mašīnu būtu kaut kāds noteicošais faktors?GG. wrote: ↑15.04.2022, 19:35Cik ilgs ir tavs vidējais aritmētiskais brauciens, kad tu klausies mūziku no telefona mašīnā? Hvz, man visvairāk baču (36%) rij WhatsApp, spotifajs nekad nav bijusi problēma. Es tajos laikos arī biju fanātisks mūzikas kačātājs, man bija 100gb saorganizētas, manai gaumei atlasītas mūzikas sakārtotās diskogrāfijās, iTunes ar visiem albumu vāciņiem n shit. Tajā laikā 80gb iPods likās wow, man ir līdzi visa mūzika. Bet tagad, ja labi padomā, šobrīd tev tiešām ir līdzi VISA mūzika, jo praktiski viss ir pieejams streamingā.
Tādi laiki kad es ar kādu ierīci būtu varējis apkārt nēsāt "visu mūziku" man nekad nav bijuši jo jau no nullto gadu vidus dodu priekšroku FLAC formātam - īpods ar 32 GB atmiņas karti bija diezgan nepatīkams ierobežojums, tagad telefonā 256 GB atmiņas karte ir patīkamāka, bet tāpat ierobežojums - es vispār gribēju 512 GB, bet veikalā uz vietas tik liela nebija...