[SPAMS] Kā rīkoties tālāk?
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [SPAMS] Kā rīkoties tālāk?
Kvadrātkods nekad nav bijis un nebūs ērti un neviens mani nepārliecinās pretēji. Meklēt trubā sūda attēlu un pēc tam rakties makā (pilnā ar sūda atlaižu kartēm), lai dabūtu sūda dokumentu, atturēja mani no ultrapatērēšanas ne reizi vien. Pixelim vēl nezinu kāpēc sūdīgi tos kodus lasa un ejot RIMI gandrīz katru reizi jānoliek viņiem uz galda, lai viņi savu trubu var vicināt tik ilgi līdz aiziet.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Nu ja godīgi, tas kods un dokumenti ir atstojs konkrētākais. Varbūt ne gluži viduslaiki, bet ne šis gadsimts točna. Ok, kautkādos pāķos, kur vienīgie veikali ir kioska izmēra ar dzērājiem uz soliņa, pofig, bet ja regulāri vajag normālā veikalā, tad tā rakņāšanās ātri apnīk. Itsevišķi, ja rindā kāda bāba savā bigbag izmēra rokassomiņā nespēj atrast maku.
Būtu tiešām uzreiz iešāvuši dibenā id čipu un miers, varētu viņu piesaistīt arī citām darbībām tās vienkāršojot. Nu i arī paranoiķiem un citiem garā vājajiem būtu vairāk par ko papinkšķēt.
Būtu tiešām uzreiz iešāvuši dibenā id čipu un miers, varētu viņu piesaistīt arī citām darbībām tās vienkāršojot. Nu i arī paranoiķiem un citiem garā vājajiem būtu vairāk par ko papinkšķēt.
Es kodu uzliku telefonam uz ekrāna, apliecību var turēt otrā pusē! Tad ir easy!
Bet nu jā - huina nenoliedzami!
Bet nu ar chikstesanu interneta nekas tā pat nemainīsies un Aldis arī ir brīvdienās aizbraucis! Kkpd
A un tagad jau to kodu vajag tikai pasākumiem - soo var to svēto bildi noņemt no ekrāna - un tas pāris reizes nedēļa var uzrādīt arī at bloķējot telefonu!
Maska ja godīgi kaitina vairāk! Tas vienmēr aizmirstu vai pazaudēju! Bet uzliek kapuci uz sejas un mauc tā pat
Bet nu jā - huina nenoliedzami!
Bet nu ar chikstesanu interneta nekas tā pat nemainīsies un Aldis arī ir brīvdienās aizbraucis! Kkpd
A un tagad jau to kodu vajag tikai pasākumiem - soo var to svēto bildi noņemt no ekrāna - un tas pāris reizes nedēļa var uzrādīt arī at bloķējot telefonu!
Maska ja godīgi kaitina vairāk! Tas vienmēr aizmirstu vai pazaudēju! Bet uzliek kapuci uz sejas un mauc tā pat
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
QR koda uzrādīšana ir 10 sekunžu jautājums max, vismaz man. Un QR ir pagaidām vienīgais sakarīgais veids, ar kuru ātri parādīt un pārbaudīt vakcinācijas sertifkāta esamību - bilde, kuru ar QR Reader noskenē, parāda nepieciešamo info nepārkāpjot GDPR, un verificē sertifikāta esamība (True/False).
Otrs variants ir potēšanās pases nēsāšanu visur ,kur vajag un nevajag, un par to arī čīkstētu. Ja jums ir idejas - lūdzu, rakstam studijā, vai sūtam uz VM.
Otrs variants ir potēšanās pases nēsāšanu visur ,kur vajag un nevajag, un par to arī čīkstētu. Ja jums ir idejas - lūdzu, rakstam studijā, vai sūtam uz VM.
HVZ skandināvijā iztiek mierīgi bez tā murga un bez maskām 
ATLAJST SAJMS
ATLAJST SAJMS
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ar saprašanu tev ir pašvaki [kas nav nekas jauns], un es tev novēlu to pēdējo teikumufckns wrote: ↑14.03.2022, 09:06Es saprotu, ka tev vienīgais hobijs, uzreiz pēc sektas un musaru "uzlabošanas", ir trollēšana internetā, taču nevajag aizdirst ēteru ar savu "Kovidskepsi" un "es visu zinu, visi ir lošpekim nozombētā mēdītāju biomasa, tikai es tas gudrais un viedais". Nepataisi sevi par duriku, un neapdirsies....jau atkal.Šeit ir SPAMS: Apskatīt![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Tā viņiem arī vajag. Ja tie bomži būtu iedevuši to busu taisīt vienā vietā un samaksājuši, nevis kļančijuši sponsorus, valkājuši to šrotu riņķī pa visu latviju un pisuši smadzeni darītājiem, tas buss jau gadu atpakaļ būtu ielās un nebūtu jāizvelk tas cirks pa 3 sezonām. Perfekts piemērs tam, ka kapeikpisēji vienmēr ieberžās un tad ņaud skaļāk par visiem. Tur priekš kārtīga province life seriāla reāli pietrūkst tikai bišku incesta, odierīšu dzērāji pa reizei pat parādās.
-
Risinājums ir elementārs - neprasīt to bezjēdzīgo sūdu. Protams, tad, ja mērķis ir kaut ko pasargāt, it kā, jo tam tas neko nedod. Ja mērķis ir sodīt sistēmai nepakļāvīgos - tad tik tiešām tas ir "vienīgais sakarīgais veids" kā šķirot pirmās un otrās šķiras cilvēkos.fckns wrote: ↑14.03.2022, 11:58QR koda uzrādīšana ir 10 sekunžu jautājums max, vismaz man. Un QR ir pagaidām vienīgais sakarīgais veids, ar kuru ātri parādīt un pārbaudīt vakcinācijas sertifkāta esamību - bilde, kuru ar QR Reader noskenē, parāda nepieciešamo info nepārkāpjot GDPR, un verificē sertifikāta esamība (True/False).
Otrs variants ir potēšanās pases nēsāšanu visur ,kur vajag un nevajag, un par to arī čīkstētu. Ja jums ir idejas - lūdzu, rakstam studijā, vai sūtam uz VM.![]()
-
Vai nu rimikā sūdīgi aparāti vai tas pikselis ir sūds. Mana želeja depiķī skanējās bez problēmāmGatisGirdenis wrote: ↑14.03.2022, 11:34Kvadrātkods nekad nav bijis un nebūs ērti un neviens mani nepārliecinās pretēji. Meklēt trubā sūda attēlu un pēc tam rakties makā (pilnā ar sūda atlaižu kartēm), lai dabūtu sūda dokumentu, atturēja mani no ultrapatērēšanas ne reizi vien. Pixelim vēl nezinu kāpēc sūdīgi tos kodus lasa un ejot RIMI gandrīz katru reizi jānoliek viņiem uz galda, lai viņi savu trubu var vicināt tik ilgi līdz aiziet.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Kā tu pierādīsi vakcinācijas fakta esamību, ņemot vērā to ka pirms 1.marta bija obligāta prasība uzrādīt sertifikātu, kas pierāda faktu ka persona ir vakcineta un/vai parslimojusi?
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ar vagcom var pārbaudīt vai mehānisms strādā kā vajag, 011 grupa bija jāuzliek un tad pie ieslēgta motora var redzēt vai kustās/nekustās, var arī ar roku pakustināt un pārbaudīt vai vienmērīgi, viegli kustās. Var arī būt tā ka pašām vnt viss ir kārtībā, bet gar EGR/izplūdes kolektoru spiež garām un nepietiek izplūdes gāzu, lai vispār varētu boostu dabūt. Ja vnt toč sprūst, tad var prātīgi ar skrūvgriezi, atslēgu viņu sakustināt(nav pat neko jājauc ārā), esmu tā veiksmīgi vairākām turbīnām atguvis vnt funkciju.Jujubokar wrote: ↑14.03.2022, 00:41Kvalitatīvajam mk4 sūkņa akritumam laikam vnt ciet. Ar trešo avārijas režīms pie 100kmh, ar ceturto pie 110kmh, ar piekto pie 120kmh.![]()
Kamēr nav līdz galam uzsilis, var dot mizā cik grib un nekādā avārijas režīmā nemet. Kautkas tur karstajā galā sameties, ja? Uz skati vajadzētu jaunu gofru iemetināt, man bija maģiska ideja paņemt kautkādu cepeškrāšņu mazgājamo tur sapūst iekšā, kad izpūtējs būs noņemts. Kāda iespēja, ka ar to pietiks?![]()
Otrs variants ir nolikt viņu pie mājas un vizināties ar otru golfu, tam nekādu šitādu dīzeļososu problēmu nav, sieva tāpat gāzi nespiež pietiekami, lai vispār pamanītu, ka musarņikam ir avārijas režīms, so, nav itkā mirstamā kaite.![]()
Tās lidostas ir poh, galvenais ka veikalos un visur citur to hujātu nevajag
Es pa šo kovida laiku kādas 3x reizes masku esmu veikalā uzlicis, tik cik bērnudārzā bija obligāti, bet bij Lietuvieši kas tur ar nelika
Nabadzības tarkšķis