Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Es behai izgāju apskati mēnesi ātrāk jo negribēju papist atvaļinājumu garāžā. Un protams praktikants visu darbā sataisija.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Šie divi vārdu salikumi izlēca man.
Kā jau te iepriekš iedirsu - pārāka spēka būtība ir tā neizmēramība. Mirstīgs cilvēks to pierādīt nevar. Tāpat kā mērkaķis nevar pierādīt, ka cilvēks ir ar apziņu. Tāpat kā četru dimensiju pasaulē dzīvojošais nevar pierādīt piekto un pilnībā to saprast. Mums, cilvēcei, ļoti iespējams trūkst ļoti daudz konteksta. Par vēsturi kaut kādus faktus mēs varam zināt tiktāl, līdz radās kaut kāda veida rakstība un tur tāpat daudz objektu ir iznīcināti. Tālāk tās ir tikai teorijas. Teoriju var radīt tādu, ka ar iztrūkstošu kontekstu, visiem domas sakritīs, bet tā var arī nebūt taisnība. Tāpat kā ģeocentrisms. Tobrīd likās ļoti loģiski, bet tad parādijās nedaudz vairāk konteksta un viss sabruka. Tas pats var notikt jebkurā brīdī ar kvantu teorijām un lielo sprādzienu.
Atejisti ir super alki un, cik savā dzīves laikā esmu saskāries, stumj savu sūdu citiem ar putām uz lūpām vairāk nekā to dara reliģiskie. msh mūsu fizisko kontaktu laikā par reliģiju nav runājis, cik atceros. Nē tomēr ir, bet tad kad es pieminēju Krusta karu. Arī draudzenes mamma ir stipri reliģiska un es tieši un skaidri pateicu, ka es respektēju viņas ticību, bet vēlos lai respektē arī manas šaubas un kopš tās reizes neko neesmu dzirdējis par to vairāk.
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Nu a es taisu visu pats darbā, tik ārpus darba laika. Iešu jau arī mēnesi ātrāk. Bet gribās max daudz izdarīt tai reizē, kad to daru, nevis katru dienu pa pāris stundām tam veltīt laiku
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Neaizmirsti ka tagad tas veikals jāapmeklē 3 stundas īsākā laika logā. Vispār vēl šaurākā - tie kas apmeklē veikalu vakaros, to agrāk varēja darīt 5 stundas, tagad - 2.JackalEar wrote: ↑23.10.2021, 12:31Rindas pie veikaliem bija arī pirms ierobežojumiem. Nezinu, kur un kad esi braucis, bet cilvēku daudzums pie veikaliem (vai agrāk veikalos iekšā) nav īpaši mainījies. Tikai tas, ka tagad viņi rindojas ārpusē.
Un par to to pļāpāšanu ar čaļiem kādā garāžā - tātad tu, apzinoties, labprātīgi pārkāpsi noteikumus. Tātad tu esi viens no tiem, kuru dēļ ierobežojumi būs mazāk efektīvi.
Arguments pret argumentu. Potēšanās pirmrindniece Dānija šobrīd ir bez ierobežojumiem. Tātad, vai nu ir starpība starp 74% un 94% vakcinēto īpatsvaru, vai arī citi faktori, kurus mēs nezinām. Pasaules statistika norāda, ka vakcinēšanās noved pie mazāka skaita smagu saslimšanas gadījumu,kas ir svarīgākais. Pateikt, ka vakcinēšanās nesamazina saslimšanas gadījumu skaitu ir ļaunprātīga statistikas interpretācija.
Hipotēze, teorija, un apstiprināta teorija/fakts ir dažādas lietas. Tās ir stadijas izpētē. Visam galā ir pierādījums.
Viens paziņa stāstīja par spoku izdzīšanu - nav neviena no šīm lietām. Noliec man priekšā faktiskus pierādījumus pirms, procesā un pēc, atkārto 100 reizes, iedod atkārtot man, un, ja es nonākšu pie tādiem pašiem rezultātiem, ticēšu faktam.
Starp citu, atesisms ir arī neticība, ka dievs ir,nevis tikai akla ticība, ka tā nav. Pierādi to tādā veidā, kā var pierādīt elektronu kustību vai mēness orbītu - tas būs fakts. Tas būs arguments. Tas būs vērā ņemami. Līdz tam - reliģija ir pasaka, mīts, leģenda. Un ar ticību dievam ir tā pat, kā ar p_impi. Tev tad var būt, tu ar to drīksti lepoties, bet ja tu sāksi man ar to uzbāzties, dabūsi to sev pēcpusē.
Un vēl kas - nezinu, kāpēc, bet daudzu ticīgo uztverē neticīgie ir skumjie nabaga radījumi, kuri dzīvē nekam netic un viņiem nav nekāda prieka, tikai fakti un pierādījumi. Tā gan nav. Viņi tic savām, iekšējām lietām, kas mazliet balstītas uz kaut kādiem faktiem, mazliet uz fantāzijas, bet nekad akli un apmāti, un nekad netiek uzspiests citiem. Piedevām, prot to atdalīt no praktiskās dzīves, kur nav vieta aklai ticībai. Nekāda ticība nepārstādīs sirdi un neizoperēs apendicītu, tikai pierādītas un pārbaudītas procedūras.
Nu, gana garš palags?![]()
Ierobežojumus uzliek politiķi. Kāds politiķiem sakars ar sapotēto skaitu? Viens ir politika,otrs ir ārstniecība.
Pēdējajā diži neieiešu, vairs nav laika te sēdēt, tikai pēdējā rindkopa - nepazīstu nevienu Dieva bērnu kurš ticētu akli un apmāti un censtos uzspiest savu ticību citiem. Un , jā, nav viņiem tāda divdzīvība - ja jāguļas uz operāciju galda, tātad pirms tam aizlūdzot par to lai Dievs svētī to ārstu kas viņu griezīs, lai tur viss sanāktu labi.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
GatisGirdenis wrote: ↑23.10.2021, 12:54msh mūsu fizisko kontaktu laikā par reliģiju nav runājis, cik atceros.

-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times