Jebal kautkāda sūda vietā swapot tādu pašu mēslu, sataisa to mono un brauc. Man viņi ir kādi 10 točna bijuši, nesaprotu ko viņš tur baigi grib diagnosticēt
Katru ritu brokastis apēdu banānu, man nav ne mazākas jausmas cik viņš maksā!
Exactly. Nomazgā, iemet un mauc. It sevišķi cenu kategorijā, kur motors sborā maksā mazāk par galvas blīvi. Veljovairāk, ja no tā custom tuninga uz pakaļu jūtama rezultāta nav, ja nu vienīgi k-jet vietā uzliek mono un auto beidzot pielec pirms izlādējas aķis.
Cilvēki dēļ dažiem centiem gāzei sipās pāri visai Rīgai. Es domāju, ka būs dibenā un redzu lielu sūdu lidojam ventilatora virzienā, ar to, ka cenas Lidlā ir virs preces, nevis zem, kā citur. Būs rēcīgi kad neapdāvinātie sāks trakot.
Es ap spridzināšanas laiku piedzimu, bet moskvičā dabūju sēdēt tik kādu 5 gadu vecumā, jo vecvectēvam bija līdz pat kādam 2005. gadam.
Tam kam man cena interesē, vienmēr salīdzinu kodu tāpatmdz wrote: ↑06.10.2021, 14:30Cilvēki dēļ dažiem centiem gāzei sipās pāri visai Rīgai. Es domāju, ka būs dibenā un redzu lielu sūdu lidojam ventilatora virzienā, ar to, ka cenas Lidlā ir virs preces, nevis zem, kā citur. Būs rēcīgi kad neapdāvinātie sāks trakot.![]()
Savlaik piektdienās Šauļu Lidl stajankās 2 no 3 mašīnām bija ar LV vnz.![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest