Trīsstūris>trapece
Spams 2k20 Part VI
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Re: Spams 2k20 Part VI
Varētu tur pacelt sūdu vētru pasakot lai bomāri nepērk mašīnas ko nevar atļauties, bet hvz vai vajag.
"Sweiki, man ir audi q7, vaj varetu kads izkodet amortizatorus, dpf, egr, adblu, ielikt AFN un manualo atrumkarbu un protams nocipot, es braucu ar to ko nevaru atlauties un mani berni ir spiesti est ceptus zurku mazulus"
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Mainu pret savu dzīvokli un piemaksāšu vēl to kas tur rakstīts.
Reti kurš zina šim auto patieso vērtību
redzets dizas pilsetas mehs un msh , braucot ar awdziku dambretite pa dizas pilsetas naksnigajam ielam
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Pirmie toč nav, par otrajiem arī šaubos, bet nu, shit happens.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Karoc ieliki šķībus pakāpienus lai iepistu kapeiku uz skrūvēm?
Doma skaidra, neļodzas. Nice bet vai nav neērti?
-
Neviens skrūves netaupa, taupa svaru - varēja arī saskrūvēt otrajā pusē šķērssaites, bet tas ir papildus svars. Četru un piecu metru trepēm vajadzēs arī noņemt kādus 5-10 mm šur un tur, lai nesanāk daudz par smagu.
Tikko vēlreiz prikola pēc uzkāpu pa tām trepēm un sapratu ka neērti ir tikai tad, ja kāpj ar abām kājām uz viena pakāpiena - ja kāpj uz ātro, tad neko nejūt, jo attālums starp katru otro pakāpienu ir vienāds
Tikko vēlreiz prikola pēc uzkāpu pa tām trepēm un sapratu ka neērti ir tikai tad, ja kāpj ar abām kājām uz viena pakāpiena - ja kāpj uz ātro, tad neko nejūt, jo attālums starp katru otro pakāpienu ir vienāds
-
Gagešins apgalvo ka GTI pakaļējā izpūtēja bunduļa divas trubiņas neierakstās apakšas kantes caurumā, un tāpēc tur ir tas viens segments kas jāizhujārī ārā. Apgāžam viņu ar bildēm...

Kā redzam - vietas pilnīgi pietiek; tā kā izpūtējs daudz uz sāniem klankarēties nevar, var vēl droši atļauties kādu centimetru starp tām abām 45 mm trubiņām, kosmētiskiem nolūkiem.

Un te ir redzams īstais iemesls tam segmentam un no tā izrietošajam divu trubiņu nesmukajam novietojumam lielā cauruma labajā pusē - ražošanas ekonomija - apskatāmies kur ir bundulis, kur ir izpūtēja gumijas āķis un kur ir mazais izgriezums... Ja apgriež to āķi otrādi [ko ražotājs nav paredzējis darīt, bet kas ir pilnīgi iespējams] , vai arī uztaisa īberīgus izpūtēja trubiņu līkumus [lai gumiju novietotu pa vidu starp tām], neredzu problēmas ar divām 45 mm trubiņām ierakstīties tajā mazajā caurumā, kas arī netālā nākotnē tiks izdarīts.

Kā redzam - vietas pilnīgi pietiek; tā kā izpūtējs daudz uz sāniem klankarēties nevar, var vēl droši atļauties kādu centimetru starp tām abām 45 mm trubiņām, kosmētiskiem nolūkiem.

Un te ir redzams īstais iemesls tam segmentam un no tā izrietošajam divu trubiņu nesmukajam novietojumam lielā cauruma labajā pusē - ražošanas ekonomija - apskatāmies kur ir bundulis, kur ir izpūtēja gumijas āķis un kur ir mazais izgriezums... Ja apgriež to āķi otrādi [ko ražotājs nav paredzējis darīt, bet kas ir pilnīgi iespējams] , vai arī uztaisa īberīgus izpūtēja trubiņu līkumus [lai gumiju novietotu pa vidu starp tām], neredzu problēmas ar divām 45 mm trubiņām ierakstīties tajā mazajā caurumā, kas arī netālā nākotnē tiks izdarīts.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Vispār jāsāk ar to ka īstajam gti izpūtējam ir nevis divas taisnas trubas, bet slīpas

Pie irsas vai tā ir ražošanas ekanomija vai kas, bet gti ir jābūt lielajam caurumam. Tas izpūtējs arī diezgan labi kustās, tā kā iekolhozījot mazajā caurumā gti bunduli, tas varētu sisties pret virsbūvi

Pie irsas vai tā ir ražošanas ekanomija vai kas, bet gti ir jābūt lielajam caurumam. Tas izpūtējs arī diezgan labi kustās, tā kā iekolhozījot mazajā caurumā gti bunduli, tas varētu sisties pret virsbūvi

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times