Protams ka tā ir fantastika - redzi, es esmu latvijas iedzīvotājs - un vēlos ka man obligāti pasācieni būtu par latvijai adekvātām cenām - un adekvātu pieeju. Man ir diezgan dziļi pie dixsas ka dižajā pilsētā ir īpaša, džipistu, kārta kas sapņos dzīvo rietumeiropā un kam rietumeiropas cienīgi izcenojumi liekas pilnīgi normāli, un dižās pilsētas iestadījumu lobijs arī normāls. Tātad, lūdzu, iedomāsimies ka šāda vajadzība ir man personīgi - lūdzu dodiet man @ liepājas CSDD darbinieku, to pašu kurš salīdzina šasijas numurus, aprīkotu ar sertificēto mēraparātu; maksāšu kosmosu, 20 eiras stundā, aizbrauksim uz slēgtu teritoriju pēc manas izvēles [noorganizētu, protams] un tur pagāzēsim. Nē, jākuļas uz kaut kādiem tur ellē ratā biķeriem un jāmaksā kosmoss. Par izpūtēja skaļuma mērīšanu; tas vispār jebkuram ar veselo saprātu liekas izsmiekls - ja tev neliekas - tad speciāli priekš tevis piemērs - iedomāsimies ka es savam golfam uzmetinu taisno izplūdi un tāpat aizmaucu uz TA - tu būsi pārsteigts - man BEZ MAKSAS tur ņemsies mērīt skaļumu
Bet nu es nebrīnos ka Garkalnes Džipistam kam daži simti šur, daži simti tur nav nekas, liekas pilnīgi saprātīgi un normāli barot bezjēdzīgu organizāciju "atsijāšanai"...