no offense, bet viens no neglītākajiem auto ever
Spams 2020 nr 4
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: Spams 2020 nr 4
Šodien nopirku otru batareij instrumentu. ksenukai cheapo skrūveni bultskrūvēm. Pisax viduvējs (vienu skrūvi, ko šrotinieki nevarēja jau atskrūvēt, nesanāca dabūt vaļā), bet nu vismaz nav viss ar rokām jāskrūvē vaļā. Price:performance as expected
-
- Zem i plakan
-
- Zem i plakan
Mierīg. Tā skrūve, ko nevarēja šrotinieki atskrūvēt jau bija mocīta ar rori, laikam un ar šito kā jau paredzams arī neatnāca vaļā, vajag skrūvspīles vai fleksi.
Gandrīz visu, ko šodien golfam noņēmu ar viņu skrūvēju.
Principā ņēmu FXA bačenes, jo viņiem tas klāsts tur ir paliels un visu viņu iegādāties neizmaksā 1k+€. Būs jānopērk zobenzāģis un ripzāģis vēl. Tad varēš laukā sauso tūļet uzbūvēt
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Mainīšu nosaukumu savam auto klubam, bet nevaru izdomāt kā rīkoties ar logo un uzlīmēm. Proti - ir vairāki cilvēki pieteikušies ka grib brīvprātīgi izveidot man logo, taču nezinu kas būtu labāk:
-Nomainīt logo un uzlīmes pārdot tādas pašas kā jaunais logo.
-Nomainīt logo un uzlīmes pārdot vairākas variācijas (3-5).
Es domāju cilvēki būtu priecīgi ja varētu izvēlēteis starp vairākām uzlīmem, vai kaut vai līmēt visas, bet tai pašā laikā kluba vizuālajai asociācijai labāk būtu, ja visiem būtu vienāda uzlīme uz auto.
What do?
Es domāju cilvēki būtu priecīgi ja varētu izvēlēteis starp vairākām uzlīmem, vai kaut vai līmēt visas, bet tai pašā laikā kluba vizuālajai asociācijai labāk būtu, ja visiem būtu vienāda uzlīme uz auto.
What do?
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Pārdod variācijas, lai ir izvēle, bet piesaki, ka kluba dalībniekiem jābūt noteiktai uzlīmei noteiktā vietā (piemēram, balta 2. dizaina uzlīme uz aizmugurējā sānu lodziņa). It kā jau skan tizli -vēlies būt klubā, tad tev tam ir Jābūt, bet no otras puses - tā ir atpazīšanās zīme, kas pieļauj dažādas citu uzlīmju dizaina variācijas.ibumetiins wrote: ↑08.06.2020, 23:07Mainīšu nosaukumu savam auto klubam, bet nevaru izdomāt kā rīkoties ar logo un uzlīmēm. Proti - ir vairāki cilvēki pieteikušies ka grib brīvprātīgi izveidot man logo, taču nezinu kas būtu labāk:
What do?![]()
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Cik riteņus var atšaut pirms aķis pabeidzas?GatisGirdenis wrote: ↑08.06.2020, 22:50FXA, laikam viens modelis tik ir
https://www.ksenukai.lv/p/uzgrieznu-ats ... w&index=16
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
nu mēs esam diezgan publiska grupa, mani īsti neuztrauc vai cilvēki līmē un kur līmē tās uzlīmes, negribu nevienam neko uzspiest.Bobiks wrote: ↑08.06.2020, 23:20Pārdod variācijas, lai ir izvēle, bet piesaki, ka kluba dalībniekiem jābūt noteiktai uzlīmei noteiktā vietā (piemēram, balta 2. dizaina uzlīme uz aizmugurējā sānu lodziņa). It kā jau skan tizli -vēlies būt klubā, tad tev tam ir Jābūt, bet no otras puses - tā ir atpazīšanās zīme, kas pieļauj dažādas citu uzlīmju dizaina variācijas.
vienīgais iemesls kāpēc radīju to grupu ir lai taisītu normālus auto saietus ar daudziem auto vienu viet, ko esmu panācis.
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Tas gan. Bet tomēr, lielāka izvēle, pēc idejas, spētu apmierināt plašāk klientu loku.ibumetiins wrote: ↑08.06.2020, 23:27nu mēs esam diezgan publiska grupa, mani īsti neuztrauc vai cilvēki līmē un kur līmē tās uzlīmes, negribu nevienam neko uzspiest.
vienīgais iemesls kāpēc radīju to grupu ir lai taisītu normālus auto saietus ar daudziem auto vienu viet, ko esmu panācis.
Vispār, labāk keep it simple - viens dizains, par kuru nobalso, slēgti. Publiskas balsošanas rezultātā sāksies "es par to nebalsoju - nevēlos tādu dizainu". Ja atstāsi vienu variantu, cilvēkiem nebūs divu domu, neizlēmības. Zini kā, patīkami, ja kāds tavā vietā ir visu izdomājis
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- Zem i plakan
Hvz, ar mazo uzgaļu triecienskrūveni saskrūvēju reģipšus visiem griestiem (platība kur bija reģipsis izlikts ir kaut kas ap 35m²) ar vienu akumulatoru. Pāris simti skrūvju bija. Ar šo bišk padarbojos, aķim vēl visas lampiņas dega. Ņūtoni šai it kā 2x vairāk nekā otrai
Man aķi ir mazie - 2AH, ir arī 4AH, bet maksāja 2x dārgāk. Paņēmu divus mazus, nevis vienu lielu, lai vienu var lietot un otru lādēt.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Labāk izstāstiet kur pasūtīt štrumentus ar ko labot telefonus un citu drazu. Ifixit ir drusku par dārgu.