Spams 2020 Nr. 3

Par visu un neko
Locked
msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Re: Spams 2020 Nr. 3

Post by msh » 28.05.2020, 01:20

mikimiki wrote:
27.05.2020, 22:08
Karoc vīrietis no gatera nes majas naudu un sieviete ir paradzeta tikai bērna izspiešanai?
Laulība vai kopdzīvē ir abu indivīdu lēmums! Tāpat ka šķiršanās!
Zinu vairākus cilvekus kuri dzīvo laimīgi kopā bet nepreces personīgu iemeslu dēļ kurus es nezinu! Viss kā laulībā tikai nav līgums!
Kopdzives likums neizslēdz kāzas! Bet ļauj noslēgt līgumu cilvēkiem kuriem kāzas ir liegtas jo kāds sen izdomāja ka homoseksuālitāte ir nosodāma un šiem liegts precēties!

Kopdzīves likums neko nemaina tiem kas plāno precēties! Tāpēc neredzu iemeslu lai kāds būtu pret!
Bet tiem kas nevēlas precēties (ticība maybe vai vnk random) vai tiem kas nedrīkst (homoseksuāļi) palidz dzīvot vienlīdzīgu dzīvi!
Nevajag to visu vulgarizēt un novienkāršot.
Vīrietim ir daudz lielāka motivācija spiest uz bezbērnu kopdzīvi kā sievietei
Jā, es arī zinu pāris tādus pārus - tas nemaina faktu ka tas nav īsti normāli.
Par to, kāpēc homoseksuālistiem pilnvērtīga laulība nepienākas, kavakinam jau paskaidroju. Kaut gan vienu lietu piemirsu - laulība automātiski ļauj adoptēt bērnus - un tālāk atkal nonākam pie tā par tēti un mammu
mikimiki wrote:
27.05.2020, 22:10
Iepriekšējā draudzene teica ka precēsies tikai baznīcā, teicu ka tur savu kāju nesperšu! Jeb nemaz nedrīkstu idk, svētdienas skolā netaisos iet lai apprecētos!

Anyways! Izšķiros citu iemeslu dēļ! Tā jau varētu vnk bez laulības dzīvot tālāk!

Bērni arī nav obligāti jātaisa! Tā starpcitu!
Kāzas baznīcā priekš neticīgiem cilvēkiem - manuprāt, diezgan muļķīga iedoma. Ja vēlreiz nonāc tādā situācijā, vari laulāties pie valtera korāļa, ir tāds "mācītājs" valmierā, kurš kā reiz strādā priekš tādiem cilvēkiem kam gribas kāzas baznīcā ķeksīša pēc :D Attiecībā par to, kas jādara pirms laulībām baznīcā - luterāņiem un katoļiem tas gan jau ir noformulēts cauri kādiem pasācieniem ir jāiet līdz tam nonāktu - pie baptistiem tas kā kurā draudzē/pie kura mācītāja, jo lielāka draudze, jo formālāk.

Attiecībā par bērniem - ja bērnus netaisīs - kurš tos taisīs? Tu laikam vecumdienās gribi sprāgt badā starp čurkām, vai ne? Tieši šāda domāšana ir tā, kas dzen kapā visu rietumu civilizāciju - cilvēkiem spēka gados ir jāskrien pakaļ spīguļiem [karjerai, mantai, nauda], un kad jau labi pāri 30, tad varbūt 1,2 bērnus uzcirst. Pēc tam izrādās ka demogrāfiskais stāvoklis ir dziļā dixsā, un pie varas esošie galēji kreisie politiķi saka ka jāved iekšā imigranti no musulmaņu valstīm jo neesot kas strādā un kas maksā nodokļus, tā it kā tie to taisītos darīt - bet tam visam cēlonis ir tieši šādi uzskati - ja būtu normāls dabīgais pieaugums, tiem imigrantiem nemaz nebūtu kur palikt...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

msh

Post by msh » 28.05.2020, 01:22

mikimiki wrote:
28.05.2020, 01:20
un kāpēc bērnam vajag divu dažādu dzimumu vecākus?
Psiholoģiju pastudē. Izklausās ka tev ir paveicies un tev ir bijuši abi vecāki, un tāpēc tu to ekstru nemāki novērtēt.
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 28.05.2020, 01:32

msh wrote:
28.05.2020, 01:05
Pirmais - sapņo vesels :D Kad anglijā pirmo reizi aizbraucu uz salātu fabriku strādāt, mani nolika pie pakošanas lentes, kur bija robots. Robots krāmēja pa sešām salātu kastītēm kastē, 12 kastītes kastē, man bija jākrāmē tās kastes uz paletes. Vēl tur bija divi poļi, tā robota uzraugi - kā kaut kas nebija ideāli, tā salāti pa gaisu, kurwa mač un tie divi tur varēja tīrīt un ko tur vēl pērties... :lol: Tā ir realitātē ar visādām iekārtām - uz papīra vajag x strādnieku, realitātē 2x - bet automatizētām iekārtām kad tās nolietojas, arī sākas visādi pekstiņi...

Izceltais teksts - laulība ir savienība starp VĪRIETI un SIEVIETI kas noved pie bērnu radīšanas. Divi vīrieši bērnu radīt nevar, divas sievietes bez medicīnas palīdzības arī ne - un bērnam vajag tēti un mammu, nevis divus tētus vai divas mammas. Grozies kā gribi, homoseksuāļi nevar būt vienlīdzīgi, jo tā vienlīdzība ir tāda pati kā ja autobuss gribētu būt vienlīdzīgs ar fūri un vadāt kravas.

Attiecībā par filosofiju par 69 sievām - paskaties cik līki funkcionē musulmaņu 4 sievu modelis, pēc tam filosofē par lielāku ciparu...
Roboti nepārtraukti uzlabojas. Kas bija toreiz, vairs nav tiesa tagad. Un arī - kā kurš robots, ir darbi, kur nenāk viegli, ir tādi, ko elementāri var uzlabot desmitiem reižu.

Ir arī precēti vīrieša un sievietes pāri, kas bez medicīnas palīdzības bērnus uztaisīt nevar. Ko darīt, anulēt viņiem apliecību?

Bērnu taisīšana, kā tas visur pasaulē ir pierādījies, samazinās līdz ar labklājības pieaugumu. Un tas jau ir ar laulību pilnīgi nesaistīts jautājums, jo arī "pareizi" laulātie taisa pa vienam, dažreiz divus, dažreiz 0, bet 3 un vairāk, kas nepieciešams "dabiskajam pieaugumam" - ļoti reti.

Kā reiz, ja gribas kaut kā pacelt dzimstību, tad ģimenes veidot vajag ļaut pilnīgi visiem, kuri to vēlas, nevis vēl daļu no šī procesa izstumt. :D

Kas musulmaņiem nefunkcionē? Simtiem gadu viss iet uz urrā. Tieši tikpat ļoti [ne]funkcionē 1:1 modelis, kur arī ir problēmas, šķiršanās, noduršanas virtuvē u.c. kasjaki. :D Ja arguments ir tas, ka ģimenē var būt problēmas, tad pēdējais laiks aizliegt laulāties vispār.

ibumetiins
VW: Golf 3, 1.8 Mono
Has thanked: 221 times
Been thanked: 103 times

Post by ibumetiins » 28.05.2020, 01:43

Par viendzimuma bērna audzināšanu - es piekrītu, ka veselīgāk ir bērnam uzaugt ar mammu un tēti, taču viendzimuma pāris visticamāk meklēs nevis surogmāti, bet gan bērnu namu. Un ja, tavuprāt, bērnam labāk ir uzaugt bērnu namā nekā viendzimumu laulībā, tad man diemžēl vairs nebūs ko teikt.

P. S. Msh, domā tev uzskati mainītos ja tev būtu homoseksuāls bērns? :lol:

msh

Post by msh » 28.05.2020, 01:49

ibumetiins wrote:
28.05.2020, 01:43
P. S. Msh, domā tev uzskati mainītos ja tev būtu homoseksuāls bērns? :lol:
Kāpēc šādā situācijā tiem būtu jāmainās? Es šaubos ka es izaudzinātu praideri - normāls homoseksuālists pats protas un sūdus netaisa un nemaisa. Man ir aizdomas ka manā paziņu lokā viens ir, ap 40 gadus vecs - pazīstu viņu kādus 9 gadus bet ne reizi neesmu manījis viņu kopā ar kādu sieviešu dzimuma būtni, ne dzirdējis ka viņam būtu šādas intereses.

msh

Post by msh » 28.05.2020, 01:57

Kavacky wrote:
28.05.2020, 01:32
Bērnu taisīšana, kā tas visur pasaulē ir pierādījies, samazinās līdz ar labklājības pieaugumu. Un tas jau ir ar laulību pilnīgi nesaistīts jautājums, jo arī "pareizi" laulātie taisa pa vienam, dažreiz divus, dažreiz 0, bet 3 un vairāk, kas nepieciešams "dabiskajam pieaugumam" - ļoti reti.

Kā reiz, ja gribas kaut kā pacelt dzimstību, tad ģimenes veidot vajag ļaut pilnīgi visiem, kuri to vēlas, nevis vēl daļu no šī procesa izstumt. :D

Kas musulmaņiem nefunkcionē? Simtiem gadu viss iet uz urrā. Tieši tikpat ļoti [ne]funkcionē 1:1 modelis, kur arī ir problēmas, šķiršanās, noduršanas virtuvē u.c. kasjaki. :D Ja arguments ir tas, ka ģimenē var būt problēmas, tad pēdējais laiks aizliegt laulāties vispār.
Nu redzi, te ir tā uzskatu problēma - visiem ir tiesības, bet nav pienākumi. Kā arī - uzskats ka vajag nez kādas finanses lai atļautos bērnus - bļin, kā mūsu vecvecvecāki mūsu vecvecākus diez varēja atļauties? Mašīnas, elektrību, datorus utt viņi atļauties nevarēja...

Homoseksuālistu "ģimene" nav ģimene. Varbūt gribēsi arī veicināt dzimstību bezpajumtnieku un dzēraju vidū?

Musulmaņiem nefunkcionē tāda lieta ko sauc par harmoniju. Princips tāds kā būtu tad, ja tu laistu pa kreisi, bet tas būtu oficiāli noformēts un tev nebūtu jāslēpjas - kā tev šķiet, vai tava pirmā sieva būtu labās domās par otro? Kā viņas sadalītu savas lomas? Utt. Nerunājot nemaz par to, ka daudzsievība ir nedabīgs modelis - ja tā būtu paredzēts, tad meitenes dzimtu dahuja vairāk nekā zēni.

Arrchey
VW: Toledo
Has thanked: 149 times
Been thanked: 95 times

Post by Arrchey » 28.05.2020, 01:58

msh wrote:
28.05.2020, 01:49
Es šaubos ka es izaudzinātu praideri
Ironija ir tāda ļoti skaista parādība... :mrgreen:
Nekad nesaki nekad 'n shit...
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto

Arrchey
VW: Toledo
Has thanked: 149 times
Been thanked: 95 times

Post by Arrchey » 28.05.2020, 02:21

msh wrote:
28.05.2020, 01:57
Homoseksuālistu "ģimene" nav ģimene.
Jo*ans missclick... :mrgreen:

Atvaino piedod, bet kāda h*j starpība vai sīcim ir divi tēvi(mātes) vai tikai viens. Ja abi vecāki reāli pilda savus vecāku pienākumus, rūpējas par viņu un dara visu iespējamo, tad kas tur slikts?

Tieši no otras puses, bērns tādās ģimenēs ir vēl vairāk gaidīts nekā "Oi, nepaspēju izvilkt", vai "Bijām abi totālā pālī", kā gadās mūsdienu jauniešiem.

Un vecvecākus te nejauc iekšā, citi laiki, pilnīgi savādāka situācija, kad bērnu uzturēt nebija problēmas un ar vienu algu ģimene varēja iztikt.
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto

mikimiki
Has thanked: 272 times
Been thanked: 135 times

Post by mikimiki » 28.05.2020, 03:06

Cilvēku par daudz uz šis zemes!
Es šobrīd nevaru atļauties finansiāli bērnu! Negribu audzināt sīko ko nespētu pienācīgi uzturēt!
Ja būtu sīkais galus savilktu, no problem! Bet mērķtiecīgi taisīt - oh nē!
Audzināt sīko un saņemt minimalo ir bēdīgi! Nevajag sīko apmest ar naudu, bet liegt sakarīgu dzīvi tāpēc ka naudas nav ir drūmi!

Tāpēc labāk kamēr jauns vazajies apkart taisi karjeru, paliec vecāks nopietnāks turīgāks un aiz gara laika uztaisi sīko ko var nodrošināt!

Nav kas strada tāpēc ka par lielu daļu darbu neviens nemaksā algu!
Austrumeiropa skrien uz britu salām un Rietumeiropu strādāt par minimalo algu darbus ko vietējie negrib darīt! Tas pats arī Latvijā sāk notikt! Prasās lēto darbaspēku!
Tur jaunas paaudzes taisīšana nepalidzes!
Bet paglābt pasauli no pārapdzīvotības gan varētu

povar
VW: Mk2 Jetta 1.6
Has thanked: 363 times
Been thanked: 236 times

Post by povar » 28.05.2020, 03:52

Piss on earth. :crazy:
Image

povar
VW: Mk2 Jetta 1.6
Has thanked: 363 times
Been thanked: 236 times

Post by povar » 28.05.2020, 03:58

Es domāju, ka partnerattiecību oponentiem vienkārši nevajadzētu uztraukties par to, kas viņus neskar.
Tāpat dzīvē ar citām lietām.
Image

Bobiks
VW: zaļonka
Has thanked: 158 times
Been thanked: 61 times

Post by Bobiks » 28.05.2020, 09:29

msh wrote:
28.05.2020, 01:57
Nu redzi, te ir tā uzskatu problēma - visiem ir tiesības, bet nav pienākumi. Kā arī - uzskats ka vajag nez kādas finanses lai atļautos bērnus - bļin, kā mūsu vecvecvecāki mūsu vecvecākus diez varēja atļauties? Mašīnas, elektrību, datorus utt viņi atļauties nevarēja...

Homoseksuālistu "ģimene" nav ģimene. Varbūt gribēsi arī veicināt dzimstību bezpajumtnieku un dzēraju vidū?

Musulmaņiem nefunkcionē tāda lieta ko sauc par harmoniju. Princips tāds kā būtu tad, ja tu laistu pa kreisi, bet tas būtu oficiāli noformēts un tev nebūtu jāslēpjas - kā tev šķiet, vai tava pirmā sieva būtu labās domās par otro? Kā viņas sadalītu savas lomas? Utt. Nerunājot nemaz par to, ka daudzsievība ir nedabīgs modelis - ja tā būtu paredzēts, tad meitenes dzimtu dahuja vairāk nekā zēni.
Nu nezinu, kā reiz nesen lasīju grāmatā ("Sapiensi", laba grāmata, iesaku), kurā ir ļoti uztverami apstāstīta cilvēka rašanās, principi, psiholoģijas veidošanās. Neticēsi, bet Homo Sapiens pēc dabas ir tieši bara cilvēks, kuram ir vairāki partneri viena bara ietvaros (barā visi ņemas ar visiem un bērnus audzina kopīgi). Tā tas ir bijis līzd kristietības nākšanai "pie varas", kas sabiedrībai uzspieda viena partnera likumu un laulības esamību. Principi izveidojās, bet cilvēka psiholoģija un utvere palika, jo tā relatīvi īsā laika posmā (2,5k gadu) nespēj mainīties. Tas arī noved pie vairākiem partneriem, neuzticības, utt.. Tāda ir cilvēka daba. Vismaz pagaidām.

Par musulmaņiem - viņiem ir tāds likums - vīrietim var būt tik daudz sievu, cik viņš spēj vienlīdzīgi uzturēt. Tobiš, ja šeihs nopērk 911 vienai sievai, viņam tāds jānopērk visām. Papildus tam, sievietēm tur nav varas. Viņas ne tikai daudzsievību uztver pieņemami, bet to saprot. Tas ir tieši tas pats kā tu uztver, ka caurums [rūsas] ir jāizmetina, bet citi - ka jāaiztaisa ar špakteli. Abi ir gan pareizi, gan nepareizi vienlaicīgi.
Brūnie saloni ir mana vājība

fokume
Has thanked: 234 times
Been thanked: 563 times

Post by fokume » 28.05.2020, 09:44

Fuk da fukken church

Lauris.R
VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
Has thanked: 98 times
Been thanked: 54 times

Post by Lauris.R » 28.05.2020, 10:16

povar wrote:
27.05.2020, 19:51
Vwgejklubs.lv
4 lapas arpakaļ iesmeju par šo, bet tagad atverot forumu,,,,,,,

arniks8
VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
Has thanked: 178 times
Been thanked: 446 times

Post by arniks8 » 28.05.2020, 10:28

mikimiki wrote:
28.05.2020, 03:06
Cilvēku par daudz uz šis zemes!
Es šobrīd nevaru atļauties finansiāli bērnu! Negribu audzināt sīko ko nespētu pienācīgi uzturēt!
Ja būtu sīkais galus savilktu, no problem! Bet mērķtiecīgi taisīt - oh nē!
Audzināt sīko un saņemt minimalo ir bēdīgi! Nevajag sīko apmest ar naudu, bet liegt sakarīgu dzīvi tāpēc ka naudas nav ir drūmi!

Tāpēc labāk kamēr jauns vazajies apkart taisi karjeru, paliec vecāks nopietnāks turīgāks un aiz gara laika uztaisi sīko ko var nodrošināt!

Nav kas strada tāpēc ka par lielu daļu darbu neviens nemaksā algu!
Austrumeiropa skrien uz britu salām un Rietumeiropu strādāt par minimalo algu darbus ko vietējie negrib darīt! Tas pats arī Latvijā sāk notikt! Prasās lēto darbaspēku!
Tur jaunas paaudzes taisīšana nepalidzes!
Bet paglābt pasauli no pārapdzīvotības gan varētu
Tas ka kādi letiņi izdomā neradīt pēcnācējus neatrisinās un nekādā mērā nepalīdzēs pret pārapdzīvotību. Gribi čista uzlabot situāciju? Aizbrauc uz Āziju vai Āfriku un sarīko pamatīgu genocīdu, nu tā ka čista genocīdu nevis ayy lmao remember the 6 gorilion.

Savā ziņā radīt pēcnācējus būtu mūsu pienākums, it īpaši mūsu demogrāfiskās situācijas dēļ, protams, ja nesanāk, tad neko, bet ja neko nedarīs lietas labā, tad pirmkārt kad mēs būsim pensijas vecumā, nebūs, kas maksā nodokļus mūsu pensijām. Otrkārt mēs tādā veidā paši izmirsim.
mdz wrote:
14.06.2021, 16:34
Kabatas biljards ar ādas raķeti.

Locked

Return to “Vispārēji”