Kajas salst MKll ! Ko darit?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Taa sausmiiga griida izskataas shadi!
sofera pusee zem benka! ( 1 liels caurums, un 4 mazinji )

blakus sedetaja pusee zem benka! ( vacinjsh nokritis, un viens nepatikams caurums)

Un karteris ar uzsistu robu!

bet karteris 6dien bus laikam jataisno, un pie reizes jaskatas kas laaciitim veederaa!
Viens kekss ieteica tipa izzaageet tos caurumus grida ar fleksi, un ar spakteli pa virsu, bet pa vidu ieliekot tiiklinju! ko sakiet par taadu variantu vai tomeer labaak metinaat iekshaa????
Paliidziet ar padomu!!!!

sofera pusee zem benka! ( 1 liels caurums, un 4 mazinji )

blakus sedetaja pusee zem benka! ( vacinjsh nokritis, un viens nepatikams caurums)

Un karteris ar uzsistu robu!

bet karteris 6dien bus laikam jataisno, un pie reizes jaskatas kas laaciitim veederaa!
Viens kekss ieteica tipa izzaageet tos caurumus grida ar fleksi, un ar spakteli pa virsu, bet pa vidu ieliekot tiiklinju! ko sakiet par taadu variantu vai tomeer labaak metinaat iekshaa????
Paliidziet ar padomu!!!!
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
Manos planos tuvako gadu laika neietilpst vinju pardot, jo sirdij parak tuvs un daudz darba stundas pie vinja pavadiitas!
Tad laikam buus jaaizveelas metinaasana!
Pietiks ja es vinju aizvedishu pie metinataja un vinjsh tur normaali sametinaas vai man vinjam jadod iipashas noraades par to ko un kaa es gribu redzeet???
Tad laikam buus jaaizveelas metinaasana!
Pietiks ja es vinju aizvedishu pie metinataja un vinjsh tur normaali sametinaas vai man vinjam jadod iipashas noraades par to ko un kaa es gribu redzeet???
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
vnk ved pie metinaataaja,un dabuusi smuku ielaapinjuLaurent wrote:Manos planos tuvako gadu laika neietilpst vinju pardot, jo sirdij parak tuvs un daudz darba stundas pie vinja pavadiitas!![]()
Tad laikam buus jaaizveelas metinaasana!![]()
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
Ar to soferi ir ta ka man peec 22. dienaam beidzas liegums tiesiibam, un pec 28. dienam esmu pierakstijies uz brauksanas examenu, jo teoriju jau paspeju nokartot!
Tapeec ar neesmu veel paraadiijies Olympiaa!
Nja ta i ka laiciigi nepaskataas uz griidu, bet ja ir iesaakts tad janoved liidz galam, jo savadak sirdsapzinja mociis, un nevareeshu mieriigi pa naktiim paguleet!
No saakuma jau tur nebij tik traki kameer nesaaku cietsirdiigi ar draasu birsti njemties!
Tiesi gribeeju prasiit ar ko man apsmeereet taas metinaajuma vietas gan no arpuses gan no iekshpuses, lai korozija nesaktu vairoties!
Nja ta i ka laiciigi nepaskataas uz griidu, bet ja ir iesaakts tad janoved liidz galam, jo savadak sirdsapzinja mociis, un nevareeshu mieriigi pa naktiim paguleet!
No saakuma jau tur nebij tik traki kameer nesaaku cietsirdiigi ar draasu birsti njemties!
Tiesi gribeeju prasiit ar ko man apsmeereet taas metinaajuma vietas gan no arpuses gan no iekshpuses, lai korozija nesaktu vairoties!
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
clip_art wrote:ir cilveeki kas tikai brauc
un ir taadi aks brauc un seko liidzi ar ko brauc.
veiksmi taisīšanaa
Tipa ta doma ir ka es nesekoju liidzi savam Mk 2 tehniskajam staavoklim?
nu ja es esmu nomainijis 4 amishus, prieksa bremzu diski, kolotkas 4as, aizmuguree barabani, rucnika troses, salona peckas radiators, prieksejie gultnji, viens aizmugureejais gultnis, prieklseja resotka ar talajiem, kreisais sparns, sofera durvis, bagaznieks, prieskeejais bamperis, ellas filtrs + ella(mobil), degvielas filtrs pie baakas lielais, svecvadi, zobsiksna, gaisafiltrs, un bukses priekseejaas paarlasiitas, peec plaukta salociisanas! tas iisumaa viss cik uz ashu stelli atcereejos, neskaitot audio sisteemu!
P.s. piemirsu veel sveces ngk (triskontaktnieces), puteklju gumijas abas, prieksheejie pavarotniki, aiemugure kreisa optika, jo sadauziiju, un aizmugure tas plaukts kuraa stiprinaas tumbas peec padarbosanaas ar lobziku!
ja tas ir auto nekopsana tad es nezinu kas veel ar vinju jaadara!
Last edited by Laurent on 01.12.2007, 11:07, edited 1 time in total.
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
pirmkart vajag nopucet un nogruntet obligatiLaurent wrote:Ar to soferi ir ta ka man peec 22. dienaam beidzas liegums tiesiibam, un pec 28. dienam esmu pierakstijies uz brauksanas examenu, jo teoriju jau paspeju nokartot!Tapeec ar neesmu veel paraadiijies Olympiaa!
![]()
Nja ta i ka laiciigi nepaskataas uz griidu, bet ja ir iesaakts tad janoved liidz galam, jo savadak sirdsapzinja mociis, un nevareeshu mieriigi pa naktiim paguleet!![]()
No saakuma jau tur nebij tik traki kameer nesaaku cietsirdiigi ar draasu birsti njemties!![]()
pec tam no apaksas var ar bitumu , bet no augsas labak nokrasot