Bez šaubām - visi 1.9 belarusnieku braucēji, gan jaunu, gan nu jau divdesmitgadīgu, vienkārsi ir galvā 3,14sti kapeik3,14sēji kuri to 1.9 belarusnieku pirkuši un pērk tikai tapēc ka tā 1.9 klaboņa, graboņa un smaka dod patīkamo ieseksota centa sajūtu, un nevis tāpēc, ka kādam vajadzētu braukt garus gabalus - tāpēc iespējamība ka 25 gadus vecs motors varētu būt ar izdilušiem cilindriem vai nodilušām šālēm ir 0,00%, jo visiem ir 200 štuku nobraukums, iekšā vienmēr lietas labas eļļas, kuras laicīgi mainītas utt...fckns wrote: ↑05.01.2020, 21:31Ja tā nopietni - ja gribas max iesipt kapeiku, ir vienkarši jāliek TDI no mk3 un miers. Ja gribas atstāt benzīnu - jāmekle no mk3 benzīna motors. Ja gribas gateri, bezjēdzīgi iztērēt naudu un pabojat nervus tad ej msh ceļu - sāc iepirkt visu ko vajag un nevajag un uzbūvē frankensteinu ar maksimālu veiktspēju.
Mana vienīgā kļūda saliekot manu motoru bija tā, ka es tajā neieliku jaunu virzļgrupu un neborēju cilindrus - diemžēl man nebija ar ko pamērīt cilindrus un virzuļus; nebija arī no kā aizņemties. Ir diezgan savādi ka pajoliņš, kurš tic 25 gadus vecu šrota motoru labumam, te uzdrošinās mani kritizēt par to ka es tieši tādam, 25 gadus vecam šrota motoram sakrāmēju jaunas detaļas - ja es vadītos pēc Pierīga Kuiti Gateris Team gudrībām, kuras tu te sludini, manam motoram ne tikai grabētu virzuļi pret cilindriem, bet arī kloķene izdilušajās šālēs - pēc tavām gudrībām tas būtu "miers"...