SPAM4IXd PART V (2K19)
Re: SPAM4IXd PART V (2K19)
Strunts par to. Ies gadi, zemeņu lasītāji sapratis ka LV dzīvot ir izdevīgāk nekā īrēt kopā istabu ar 7 nēģeriem un brauks atpakaļ taisīt mēslus. Nejau kāds zinošs speciālists ar izglītību šeit atgriezīsies.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kāds sakars ar maximu? Maxima ir privātuzņēmums - šitie cipari ir likums valsts un pašvaldības uzņēmumiem, ne privātajiem. Principā var uzskatīt ka šādi tie deputāti ceļ algas sev - jo šitā paceļas daļai strādājošo [valsts sektorā] algas = pieaug vidējā alga = pieaug deputātu algas.fokume wrote: ↑15.07.2019, 13:45Maximā šodien dzīres. Noliktavās atkorķējas šampanietis.
https://skaties.lv/zinas/latvija/koalic ... 0djdji8eQ0
Bet ir labs, daži gadi un būs tie 800eur![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Es skatoties tieši to pašu iedomājosfokume wrote: ↑14.07.2019, 21:24msh patentētā kniežu veiktspēja ir aizgājusi uz štatiem
https://youtu.be/z-lbQdRpToU?t=471
xD
Bet īsti neviens nav pierādījis ka kniežu veiktspēja būtu sliktāka, ņemot vērā ka metinot metāls deformējas un ātrāk sarusē metinājuma vietas. Ja tai pat laikā kniežu veiktspēja zūd tikai tad, kad apakšā rūsa aiziet līdz kniedem un kniede izkrīt.
Mašīnai paneļi tak arī ir piemetinati ar punktiem nevis šuvi?
Mašīnai paneļi tak arī ir piemetinati ar punktiem nevis šuvi?
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Nu, jaunie Range Roveri ir pārsvarā kniedēti, daudzām citām markām nesošie elementi ir kniedēti. Nekas slikts tur nav. Bet kniedējot otrajam golfam grīdu ir jāapzinās, ka tas ir gateris 
Nu remontēt grīdu jau default ir gateris. Gateris, kuru cilvēki ir pieņēmuši kā normu, jo grib to lamatu vēl izmantot, kura teorētiski pēc ražotāja domām būtu janoraksta .
-
Tas ir forši ka starp mums ir aitas kas bļauj pēc cirpēja, atbalstot plānoto novecošanos. Bet es tevi apbēdināšu - tehnoloģijas nestāv uz priekšu, gan metināmie aparāti attīstās, gan visādas ķīmijas - vot vienīgi žēl ka pseidoekoloģijas dēļ visādi apstrādes materiāli ir ar pretēju virzību, bet tu par to noteikti esi tikai sajūsmā; paātrinās tas brīdis kad tev būs mašīna jāmaina 
P.N. Veiksminiek, kāda būs tava nākamā mašīna pēc mk7 - golfs ar dabasgāzi vai e-golfs?
P.N. Veiksminiek, kāda būs tava nākamā mašīna pēc mk7 - golfs ar dabasgāzi vai e-golfs?
Šaubos ka kaut kas no VAGīnāmmsh wrote: ↑15.07.2019, 17:52Tas ir forši ka starp mums ir aitas kas bļauj pēc cirpēja, atbalstot plānoto novecošanos. Bet es tevi apbēdināšu - tehnoloģijas nestāv uz priekšu, gan metināmie aparāti attīstās, gan visādas ķīmijas - vot vienīgi žēl ka pseidoekoloģijas dēļ visādi apstrādes materiāli ir ar pretēju virzību, bet tu par to noteikti esi tikai sajūsmā; paātrinās tas brīdis kad tev būs mašīna jāmaina
P.N. Veiksminiek, kāda būs tava nākamā mašīna pēc mk7 - golfs ar dabasgāzi vai e-golfs?![]()
Iedomājies cik depresīva būtu pasaule, ja visi vecie hlami būtu mūžīgi? Bet paga, tu atradīsi veiktspēju arī zaparožecā.
Last edited by fokume on 15.07.2019, 18:23, edited 1 time in total.
-
Kaut kā nesanāk. Mūžīgs nav nekas, bet uzražot mašīnu 30 gadu darbamūžam būtu reāli, ja ne visādas pseidoeko regulas un ražotāju vēlme piespiest cilvēkus mainīt mašīnas biežāk.