neskaidrība ar 2.0 8v 2E injekcija/trubas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf mk2 (2E digifant)
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
neskaidrība ar 2.0 8v 2E injekcija/trubas
Pārliekot no mk3 uz mk2 2E motorīti protams viss netika nofočēts, ir pāris jautājumi par ieplūdes kolektoru un fuel rail (latviski?) pieejošajām trubām.
Centīšos pēc iespējas saprātīgi aprakstīt jautājumu, lai saprotami kāds man var paskaidrot. Esmu ar trubām samērā putrā iebraucis un apjucis.
Tātad, zemāk ir bilde.
1- ar sarkano - ienākošā degviela
2- ar zilo - ??! kur padot?
3- ar melno - izskatās ka jāpieiet vakūma trubai, bet no kurienes? Pieļauju ka kaut kur no gaisa masas mērītāja puses? Dēļ ierobežotas vietas motortelpā, lielā gaisa kaste tiek likvidēta, uzreiz aiz gaisa masas mērītāja liekot konisko filtru. Tātad tās divas vakumnieces kas pienāk gaisa kastei atkrīt.
4- ar brūno - kolektoram apakšpusē/aizmugurē ir izeja/ieeja, kas šeit pienāk? (šeit netiek domāta galvenā gaisa padeve)
5- dzeltenā man savienota aputveni šādi, cerams ka pareizi, jo šo pusi neaiztiku un stāv kā stāvēdams iepriekšējā kuzavā.
ps-atvainojos par laicīgu neapķērību, cīnos otro nedēļu pa naktīm, ar visu elektrību būšu ticis galā, palicis šis.
Centīšos pēc iespējas saprātīgi aprakstīt jautājumu, lai saprotami kāds man var paskaidrot. Esmu ar trubām samērā putrā iebraucis un apjucis.
Tātad, zemāk ir bilde.
1- ar sarkano - ienākošā degviela
2- ar zilo - ??! kur padot?
3- ar melno - izskatās ka jāpieiet vakūma trubai, bet no kurienes? Pieļauju ka kaut kur no gaisa masas mērītāja puses? Dēļ ierobežotas vietas motortelpā, lielā gaisa kaste tiek likvidēta, uzreiz aiz gaisa masas mērītāja liekot konisko filtru. Tātad tās divas vakumnieces kas pienāk gaisa kastei atkrīt.
4- ar brūno - kolektoram apakšpusē/aizmugurē ir izeja/ieeja, kas šeit pienāk? (šeit netiek domāta galvenā gaisa padeve)
5- dzeltenā man savienota aputveni šādi, cerams ka pareizi, jo šo pusi neaiztiku un stāv kā stāvēdams iepriekšējā kuzavā.
ps-atvainojos par laicīgu neapķērību, cīnos otro nedēļu pa naktīm, ar visu elektrību būšu ticis galā, palicis šis.
- Attachments
-
- 123.jpg (37.65 KiB) Viewed 1075 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: neskaidrība ar 2.0 8v 2E injekcija/trubas
1. Degviela no bākas
2. Degviela uz bāku (atplūde)
Ja nu tomēr tos esmu sajaucis, tad vnk jāapmaina vietām
3. Vakuuma truba uz droseli
5. Ir pareizi
2. Degviela uz bāku (atplūde)
Ja nu tomēr tos esmu sajaucis, tad vnk jāapmaina vietām
3. Vakuuma truba uz droseli
5. Ir pareizi
-
Tik tam koņikal filtram uztaisi kkādu kasti, lai no motora nevelk silto gaisu.
Mk2 oriģināli nāk ar maf kasti(bildē pa kreisi), bet var uztaisīt DIY versiju no parastās(bildē pa labi)

Mk2 oriģināli nāk ar maf kasti(bildē pa kreisi), bet var uztaisīt DIY versiju no parastās(bildē pa labi)

-
Super, paldies. Pa lielam par visu apmeram pareiza sajuta bija, tik neskaidrs paliek jautajums par to 4/brūno. Tur man ir caurulei gala, ieiet kolektora zem/minimali aiz droseles.
-
Tad tas būs ogles filtram.
Ja tu viņu neliksi, tad vnk nobloķē to caurumu. Ja bākai arī ir izeja priekš tā filtra, tad tur ieliec parasto benzīna filtru, lai nekas bākā netiktu.

Ja tu viņu neliksi, tad vnk nobloķē to caurumu. Ja bākai arī ir izeja priekš tā filtra, tad tur ieliec parasto benzīna filtru, lai nekas bākā netiktu.

-
tiešām ogles filtrs savienojas ar iepludes kolektoru? Būsu garāžā nofočēšu, bet ja tā, tad taisu ciet.
-
Nu man atmiņā stāv, ka pie droseles, bet es neesmu pus gadu savai mašīnai motortelpu redzējis, tāpēc iespējams, ka nāca pie kolektora
.
-
Divas bildes. Pirmā ir ar trubu, kuru tu doma ka pieiet pie oglēm, bus istā?
Otrā par vakuma trubu pie droseles. Ši japievelk pie fuel rail ja?
Otrā par vakuma trubu pie droseles. Ši japievelk pie fuel rail ja?
- Attachments
-
- IMG_20180105_140529.jpg (299.1 KiB) Viewed 1037 times
-
- IMG_20180105_140504.jpg (485.78 KiB) Viewed 1037 times
-
Ir īstā.
Jā pie fuel rail, bet to vakuumnieci liec tādu pagarāku. Es viņu no sākuma nogriezu tādu īsāku un beigās traucēja ieplūdes trubu uzlikt.
Jā pie fuel rail, bet to vakuumnieci liec tādu pagarāku. Es viņu no sākuma nogriezu tādu īsāku un beigās traucēja ieplūdes trubu uzlikt.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Mono kasti kopā pist nevajag - labprāt iemainīšu normālu mono filtra kastes augšu kopā ar gofru pret mk2 digifanta kastes augšu, ar vai bez MAFa
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
-
Paldies. 2 nedēļu nakts cīņas, beidzot ieliktais motors rūc. Japaspēj pa šo nakti visu salikt atpakaļ lai rīt savirzi varu uztaisīt.