Kādi varianti, ieteikumi vai risinājumi? Varbūt kādam tā jau ir bijis?
MK4 Pazūd jauda
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
MK4 Pazūd jauda
Bora 98. 1.9 TDI 66kW jaudas tā jau nav daudz un vēl pazūd pie augstiem apgriezieniem un/vai lielāka ātruma. Tad kad noslāpē un pielaiž viss atkal ir normāli līdz atkal kāds jāapdzen.
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Re: MK4 Pazūd jauda
Daudziem ir ta bijis
Laikam jau pie vainas varstulis, kas regule turbo spiedienu.
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
Mammas audim ,kas līdzīgs. Bet nu viņas gadījumā EGR ir aizkakājis ieplūdnieku un,kad kārtīgi sagāzē izmet kļūdu par nepietiekamu spiedienu kolektorā. Noslapē, pielaid un var gāzt atkal. Taka pačeko ,kas notiek kolektorā. Vai arī iesākumam var pieslēgt pie kompja ,kas parādis ,kas pa kļūdām.
MK4 Pazūd jauda
Man ir 99' un 66kw, tā pati problēma, cik nu esmu interesējies, iemesli dažādi, taču visbiežāk to atrisina atjaunotas turbīnas maiņa (ar garantiju), taču, ja grib izlaist šo dārgo soli, tad vienkārši dari kā es - sākot no 120 paātrinies ar pusgāzīti un būs viss čotka. #REKOMMMMMMMMEND
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Muļķības, ir jāsāk ar N75 nomaiņu !bzgr wrote:Man ir 99' un 66kw, tā pati problēma, cik nu esmu interesējies, iemesli dažādi, taču visbiežāk to atrisina atjaunotas turbīnas maiņa (ar garantiju), taču, ja grib izlaist šo dārgo soli, tad vienkārši dari kā es - sākot no 120 paātrinies ar pusgāzīti un būs viss čotka. #REKOMMMMMMMMEND
-
- VW: Golf Mk3 tdi
- Has thanked: 1 time
var but N75 varsts,turbinas slutenes,trubas caurums,turbinas geometrija,egr.
Sac no slutenes un trubas parbaudes,pec tam n75(panem stradajosu varstu parbaudei,uzreiz redzesi).
Labak pieslegt pie kompja.
Vins tev nak avarias rezima(limp mode)
Sac no slutenes un trubas parbaudes,pec tam n75(panem stradajosu varstu parbaudei,uzreiz redzesi).
Paldies ,večukiņi, par padomiem. Turbīna pūš labi. kas tas n75 par zvēru un kur tāds dzīvo? 
-
- VW: 4mo Passat, mk2 gti un Corrado
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 58 times
Man ar tā bija ka n75 čakarējās un zuda jauda. viņš atradās mk3 labajā pusē kkur pie degvielas filtra. Par mk4 nezinu.panzerrr wrote:Paldies ,večukiņi, par padomiem. Turbīna pūš labi. kas tas n75 par zvēru un kur tāds dzīvo?
N75 izskatās šitā

66KW motoram ģeometrija?Nikitt wrote:var but N75 varsts,turbinas slutenes,trubas caurums,turbinas geometrija,egr.
stulbs jautājums, bet kā izskatās tas n75 vārsts? var kāds bildi ielikt? un cik viņš maksā..
paldies
ir līdzīga problēma, braucot uz 100-110 kādu apdzenot iespiežot vairāk gāzi notiek provals, tad gāzi drusku atlaižot līdz 120 var pacelt mierīgi, bet 130 un tālāk grūti, lai celtu augstāk gāzi mierīgi jāspiež, savādāk nesanāk... :S
1.9 tdi 81kw
1.9 tdi 81kw
Jāsāk ir ar kļūdu lasīšanu un 11. grupas apgriezienu/spiedienu līkņu apskati.Marisio wrote:Muļķības, ir jāsāk ar N75 nomaiņu !
Vaina atrasta. Saruuseejis un nestraadaajoshs turbiinas vakuuma vaarsts. Tagad pavisam cita braukshana.