arku valcesana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: arku valcesana
Šitā jau pienāks rudens un tie BBS RM paliks turpat garažā. Sāc ar trubu jau šodien, lēni un prātīgi un varbūt jau šovakar iesi gulēt ar domu ka būs riktīg labs. Bezplatna pietam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
BBS RM jau stav uz auto un nedaudz keras arkās ar 20mm flanciem. Flanci ir testa variants lai zinatu cik collu malas uzsutit, lai izvalcetā arkā nemestos riepa un disks.
Ta ka pa ziemu tocna BBSi bus garaza un tiks pucēti jaunajai sezonai ta patas ka golfs.
Ta ka pa ziemu tocna BBSi bus garaza un tiks pucēti jaunajai sezonai ta patas ka golfs.

StickerShop.lv internetveikals. Plaša izvēle, draudzīgas cenas. SĪKĀK ŠEIT...
e-pasts: info@stickershop.lv
Tel. Nr. 25660773
www.stickershop.lv
Ja nu kas, šo verķi uztaisīju jau vairākus gadus atpakaļ, ja nepieciešams var aizdot.
šitā izskatās mans Home made variants:

šitā izskatās mans Home made variants:
26165116
janiskviesis@gmail.com
janiskviesis@gmail.com
-
- VW: 4mo Passat, mk2 gti un Corrado
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 58 times
Mjā, es labāk nevis tur rullēšu kko ar nūju vai kā, bet ar kkādu pavārgrāmatu, tas manliekas ir nedaudz saudzīgāk. 
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Ar gramatu tev sanaks skjibas taas arkasRimis wrote:Mjā, es labāk nevis tur rullēšu kko ar nūju vai kā, bet ar kkādu pavārgrāmatu, tas manliekas ir nedaudz saudzīgāk.
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM