Vienvardsakot kkas bus jadara lietas laba tadēļ esmu gatavs uzklausīt jūsu domas, idejas
Jautajums par skaņas izolāciju
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Jautajums par skaņas izolāciju
Nu lieta tada, golfs izjaukts,vecā izolācija saplosīta vajag kko vietā, bet ko? orģinalā par švakru gribās biku klusaku. zinu ka ir tie specialie skaņas izolācija materiali bet viņi diezgan padargi, dzirdēju ka var ieliks izolaciju no kāda voyādžera vai tamlīdzīga. Kadam ir sakams kkas par shadu shtelli.
Vienvardsakot kkas bus jadara lietas laba tadēļ esmu gatavs uzklausīt jūsu domas, idejas
Re: Jautajums par skaņas izolāciju
makrofleksis, vai izdedži. 
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
Un tas ir viss ko varat piedavat man ari ir tada problema ka vajaga skanas izolaciju!!!
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Jauna OEM tipa izolācija:
http://www.newtoncomm.co.uk/cars/vw-gol ... ucts-3182/
Vai jādodās uz Incar pēc STP bituma loksnēm un putupolietilēna.
http://www.newtoncomm.co.uk/cars/vw-gol ... ucts-3182/
Vai jādodās uz Incar pēc STP bituma loksnēm un putupolietilēna.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Silent Coat ir labaks par STP!! Massīvāks
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana