Tehniska apskate
Tehniska apskate
Tātad nomoka viens jautajums, vai var iziet TA ja aizmugure bremzu diskiem nav metala aizsargi?? auto-golf 2 gti(1984gads) . ja nevar kur un cik tadi maksa??
#Golf mk2 GTI 16V KR Red/Black edition
#Golf mk2 1.6 snowrider
----------------------------
ex-Golf mk2 gti 8v
ex-Golf mk2 1.8 mono
ex-Golf mk2 1.8 karb
power by germanpower

#Golf mk2 1.6 snowrider
----------------------------
ex-Golf mk2 gti 8v
ex-Golf mk2 1.8 mono
ex-Golf mk2 1.8 karb
power by germanpower

Re: Tehniska apskate
Maksā ap 5Ls
Bet ja Tev tur ir puse nopuvusi un otra karājas tad nosskrūvē visu nost un brauc uz TA un tēlo muļķi teikdams ka nekad nav bijis!!
un TA rokā!
Bet ja Tev tur ir puse nopuvusi un otra karājas tad nosskrūvē visu nost un brauc uz TA un tēlo muļķi teikdams ka nekad nav bijis!!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
-
- VW: BMW
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 19 times
Interese tada lieta vai tehniskajai apskatei ietu cauri tada lieta, lai atvertu logus ieprieks janospiez velviens sledzis. Lieku borai elektriskos logus kuri pirmstam nebija un izskatas ka nebus tik vienkarsi. 
Bils Gatis
To vispār pārbauda?
Bet kas tur par problēmu, ka nevar ielikt bez papildu pogas?
Bet kas tur par problēmu, ka nevar ielikt bez papildu pogas?
-
- VW: BMW
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 19 times
Sofera logam jastrada. Motori ir kopa ar relejiem. Kad savieno visu tad darbojas kadas piecas minutes viss ok, pec piecam minutem apstajas ja atvieno galveno plusu un savieno atkal iet uz kadam 5 minutem. Tiem motoriem tie releji ta dara. Jo no tiem relejiem aiziet divi vadi uz velvienu (multifunction control) kasti. Kuras man nav bez elektriskajiem logiem.
Tapec gribu uzlikt atsevisku sledzi kas partrauc galveno plusu pirms logu atversanas.
Tapec gribu uzlikt atsevisku sledzi kas partrauc galveno plusu pirms logu atversanas.
Bils Gatis
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Logu darbību apskatē nepārbauda.
Bet vai pašam būs liels prieks no elektriskajiem logiem, ja to atvēršanai būs pirms tam jāspiež 2 pogas?
Bet vai pašam būs liels prieks no elektriskajiem logiem, ja to atvēršanai būs pirms tam jāspiež 2 pogas?
Mk2
man ar interesē viena lieta par apskati - vai laidīs cauri un vai vispār pārbauda avārijas signālu? man jettai viņš ieslēdzas gluži kā gaismas - ieslēdzu pogu un viss ir vnk ieslēgts un nemirgo 
vai arī dodiet idejas kur meklēt vainu?
Pirmais kas nāk prata-relejs?protams wrote:man ar interesē viena lieta par apskati - vai laidīs cauri un vai vispār pārbauda avārijas signālu? man jettai viņš ieslēdzas gluži kā gaismas - ieslēdzu pogu un viss ir vnk ieslēgts un nemirgo
Nu ja parbaudis vai šofera puse logs strada un viņš nestradas tad par apskati vari aizmirst nelaidis jo logam ir javeras gan vaļa gan ciet.
Logus TA pārbauda, mani vienreiz neizlaida par nestrādājošu blakussēdētāja logu.
Ar pastalām uz snowborda!
nav svarigi ka veras galvenais lai veras vislabak kad brauc ieksa nolaid logu leja un nebus problemu
Vai nu relejs, vai arī pats slēdzis ir vainīgs, sāc ar slēdža pārbaudi. Nav avareikas - 2p.protams wrote:man ar interesē viena lieta par apskati - vai laidīs cauri un vai vispār pārbauda avārijas signālu? man jettai viņš ieslēdzas gluži kā gaismas - ieslēdzu pogu un viss ir vnk ieslēgts un nemirgo
Šofera logu var pārbaudīt un var arī nepārbaudīt, kā jau parasti saka - ja gribēs, tāpat atradīs vainu un izpogās.
Kā arī neiesaku nolaist līdz lejai, liks pacelt augšā, nolaid līdz pusei un tā arī atstāj un brauc iekšā.
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
March, Logu darbību PĀRBAUDA, nu vismaz Alūksnes TA, visus rupji drāž
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana