Salonā nāk ūdens

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
mariush
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Salonā nāk ūdens

Post by mariush » 20.07.2012, 11:25

Gar stoikām priekšpusē nāk iekšā ūdens, krājas uz grīdas zem un uz pklājiņiem.KO var līdzēt šādā situācijā?

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Re: Salonā nāk ūdens

Post by Kavacky » 20.07.2012, 11:42

Iztīrīt lūkas drenāžu.

mariush

Post by mariush » 20.07.2012, 11:55

Bet ja drenāža tīra?

krabpeople
VW: VW Jetta Mk2

Post by krabpeople » 20.07.2012, 12:03

Tad iespējams gar stiklu nāk ūdens .
BALTIC MOTORSPORT

pacancik
VW: BMW
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Post by pacancik » 20.07.2012, 12:12

Kādai mašīnai? Ja ar lūku viss kārtībā tad priekšējai šahtai ir denāža ciet. Nāk iekšā drošivien kad pūrns ir gaisa?
Bils Gatis

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Post by Elijah » 20.07.2012, 14:52

pacancik wrote:Kādai mašīnai? Ja ar lūku viss kārtībā tad priekšējai šahtai ir denāža ciet. Nāk iekšā drošivien kad pūrns ir gaisa?
+1

Atver kapotu, un iztīri gar loga apakšu to šahtu no mēsliem, ja tur ir sūdi un tu tos iztīrīsi, tad tev kājas nebūs slapjas.!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

mariush

Post by mariush » 20.07.2012, 18:11

ok, paldies par padomiem, iešu paskatīšos ko tur var darīt. :respekt:

mariush

Post by mariush » 20.07.2012, 18:43

starp durvim stojkā ir gumijas gali, itkā drenāžai domāti, no kurienes tie nāk, no lūkas?Tie man pilni ar visādiem sūdiem.

al3xis

Post by al3xis » 22.07.2012, 10:19

Tev noteikti ir mans variants. Paskaties 2 caurumus. Zem tā aizsarga kur nak šotkas ir kapota atversanas trossīte, kurai ir puļķis, tas man bija nost un pa turieni gāzās ūdes uz kovrika.

mariush

Post by mariush » 22.07.2012, 12:59

ok, paskatīšos :gott:

Viesturs

Post by Viesturs » 22.07.2012, 13:41

Jā, man šitas pats notiekās. Pagājušajā vasarā pat nācās nomainīt griestus salonam, jo tie gluži vienkārši sāka atlīmēties. Toreiz ar kompresoru izpūtu drenāžas un likās, ka būs okey, bet nekā - acīmredzot lūka vairs nav hermētiski noslēgta, jo pirms pāris nedēļām braucot pa Ventspils šoseju vienā nenormālā gāzienā man sāka uz galvas pilēt. Tad es sapratu, ka lūka nav vis bonuss karstā vasarā, bet gan reāls trūkums, it sevišķi vecām automašīnām. Šitas golfiņš ripo no `87. gada un nav brīnums, ka tā gumija vairs neko netur. Vismaz mans risinājums tuvākajā nākotnē ir to lūku aizlīmēt vai pat brutāli aizmetināt ciet. Tā pat viņa vienmēr tikusi maz izmantota.

drunkrock
VW: Golf

Post by drunkrock » 23.07.2012, 11:22

Viesturs wrote:Jā, man šitas pats notiekās. Pagājušajā vasarā pat nācās nomainīt griestus salonam, jo tie gluži vienkārši sāka atlīmēties. Toreiz ar kompresoru izpūtu drenāžas un likās, ka būs okey, bet nekā - acīmredzot lūka vairs nav hermētiski noslēgta, jo pirms pāris nedēļām braucot pa Ventspils šoseju vienā nenormālā gāzienā man sāka uz galvas pilēt. Tad es sapratu, ka lūka nav vis bonuss karstā vasarā, bet gan reāls trūkums, it sevišķi vecām automašīnām. Šitas golfiņš ripo no `87. gada un nav brīnums, ka tā gumija vairs neko netur. Vismaz mans risinājums tuvākajā nākotnē ir to lūku aizlīmēt vai pat brutāli aizmetināt ciet. Tā pat viņa vienmēr tikusi maz izmantota.
Lūkas gumija ir tikai dekorācija. Tā nenoslēdz hermētiski pat jaunām mašīnām. Zem lūkas ir rāmis ar noteksistēmu. Meklē vainu tajā. Iespējams ka trūkst kādas detaļas. Tādi gadījumi ir bijuši. Arī paša golf 3 pieredzē. Kādreiz mainot lūku bija izmesta viena rāmja plastmasa. Un kad noplīsa mana lūka, mainot tika atrasta vaina kāpēc man pa lietu vienmēr slapji beņķi :D
Image
http://www.autopremium.lv
Auto Krāsotājs.
epasts- ecotec@inbox.lv
tel. 25960563

Viesturs

Post by Viesturs » 23.07.2012, 17:21

Nekas mainīts tur nav izņemot griestu apšuvumu dēļ mitruma. Un izmantota arī maz. Tā kā detaļu trūkums ir praktiski neiespējams. Kaut kas salūzis.. kaut kā neticas. Man gan liekas, ka tai gumijai ir kaut kas jātur, nevar būt tā, ka viņa ir dekors. Ja viņa šobrīd ir ar sūnām mazliet apaugusi, tad es pieļauju, ka savas funkcijas viņa neveic un rezultātā arī notiek, kas notiek..

drunkrock
VW: Golf

Post by drunkrock » 23.07.2012, 17:54

Viesturs wrote:Nekas mainīts tur nav izņemot griestu apšuvumu dēļ mitruma. Un izmantota arī maz. Tā kā detaļu trūkums ir praktiski neiespējams. Kaut kas salūzis.. kaut kā neticas. Man gan liekas, ka tai gumijai ir kaut kas jātur, nevar būt tā, ka viņa ir dekors. Ja viņa šobrīd ir ar sūnām mazliet apaugusi, tad es pieļauju, ka savas funkcijas viņa neveic un rezultātā arī notiek, kas notiek..
Nutad vienu brīvdienu paņem alu, iztīri sūnas no visām četrām notekcaurulēm un drenāžas kanāliem. 100% garantija. Domāju daudzi šito varētu apstiprināt vēl pa simts reizēm. Un sūna uz gumijas tikai uzlabo tās funkcijas :lol:
Image
http://www.autopremium.lv
Auto Krāsotājs.
epasts- ecotec@inbox.lv
tel. 25960563

Viesturs

Post by Viesturs » 23.07.2012, 19:31

Gribi teikt, ka drenāža katru gadu jātīra? Čota neticās, ka pagāšgad izpūšot ar kompresoru visas drenāžas pa gadu viņas ir spējīgas aiziet ciet.. var jau gadīties, protams.. Bet nu diži uz šito golfu netaisos iespringt, jātiek no viņa vaļā, guldīšu iekšā vienā citā :P

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”