matēti melna krāsa...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
matēti melna krāsa...
sveicinati ko jus teiktu ja mk3 golfins butu matēti melnā krasa un ar baltiem diskiem?
jeb varbut varat ieteikt kadu citu krasinu
jeb varbut varat ieteikt kadu citu krasinu
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Re: matēti melna krāsa...
Kas tur ko ieteikt - krāso tā, kā tev patīk.
Bet ja nu tevi interesē mans viedoklis - Matēti melns nav praktisks, jo jāmazgā katru mīļu brīdi.
Bet ja nu tevi interesē mans viedoklis - Matēti melns nav praktisks, jo jāmazgā katru mīļu brīdi.
Ja tu esi praktisks, nevis ekstra estēts, tad tu vnk nemazgā katru traipu un mauc kā pēc krosa. 
pascei, lai lietotājs bergs iemet bildes. bija šim mk3 universālis matēts ar baltiem diskiem vienubrīd 
man ir zils vento - vasarā saulē virsbūve tā uzkarst, ka roku noturēt uz viņas nevar.
Matēti melns šo uzkaršanu pastiprinās jūtami.
Man personīgi ir bažas par to kā šāda uzkaršana ietekmē krāsojumu - vai lielu t svārstību rezultātā netiks veicināta plaisu rašanās krāsā un sekojoši arī korozija?
p.s.
bet nu ja stils pāri visam ...
Matēti melns šo uzkaršanu pastiprinās jūtami.
Man personīgi ir bažas par to kā šāda uzkaršana ietekmē krāsojumu - vai lielu t svārstību rezultātā netiks veicināta plaisu rašanās krāsā un sekojoši arī korozija?
p.s.
bet nu ja stils pāri visam ...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Plus miinus sitaa izskatiitos , tikai piefantazee klaat veel baltus diskus

VW Golf Mk2 1.8 20v Turbo
Visādas detaļas:
* VW Golf Mk4 , Mk5 , B6 , Bora , Polo , Lupo , EOS , Touran , Caddy
* Audi A3 , A2 , A4
* Seat Leon , Toledo , Altea , Altea XL , Ibiza
* Škoda Fabia , Octavia , Roomster , VRS
Tel. 26551695
Skype.VW_Olaine
Visādas detaļas:
* VW Golf Mk4 , Mk5 , B6 , Bora , Polo , Lupo , EOS , Touran , Caddy
* Audi A3 , A2 , A4
* Seat Leon , Toledo , Altea , Altea XL , Ibiza
* Škoda Fabia , Octavia , Roomster , VRS
Tel. 26551695
Skype.VW_Olaine
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Nav jau uzreiz tā, ka viņš tagad būs pirmais un vienīgais LV, kuram būs matēts. Viss ir atkarīgs kur un kā tu brauc, vai tev ir pa zeminiekiem jāmin, vai tikai pa rīgu pārvietojies. Protams, tas nenozīmē, ka nenosmērēsi vispār, bet nu tas jau nav tas trakākais.
Bet nu kopšanas ziņā matēts ir garām.
Bet nu kopšanas ziņā matēts ir garām.
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
GG. wrote:Kādā cmukā krāsiņā!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana