Baumanis mk2

energy
VW: Octavia

Re: Baumanis mk2

Post by energy » 10.12.2011, 11:19

Es vot šito nesaprotu, Jūš speciāli braucat uz apskati un vācat pēc iespējas vairāk punktus? Tā kāda spēle? Citādi man nav skaidrs, kā var braukt uz apskati ar nedegošām gaismām?

Brand
VW: 9-5 '07 Aero

Post by Brand » 10.12.2011, 11:43

nu kā - ir cilvēki, kas brauc lai dabūtu lapu, ko taisīt, zinādami, ka TA neizies. Savā ziņā tas ir saprotami.
sellparts.ss.com
+371 28710049

eRepublik - nāc pievienojies!

baumanis
VW: GOLF WINTERKAPLIS

Post by baumanis » 10.12.2011, 13:11

energy wrote:Es vot šito nesaprotu, Jūš speciāli braucat uz apskati un vācat pēc iespējas vairāk punktus? Tā kāda spēle? Citādi man nav skaidrs, kā var braukt uz apskati ar nedegošām gaismām?
ko tur nesaprast ? es tiko nopirku auto , neko par viņu nezinu , tpc arī vnk aizbraucu , lai man saraksta , kas jātaisa , un es arī pēc tam to visu sataisu !

Ingars mk1
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by Ingars mk1 » 10.12.2011, 20:41

Paskaidro ko vins domaja ar sito??????????

701 2 Gāzes iekārtas sastāvdaļa atrodas pārāk tuvu atgāzu izplūdes sistēmai.

Ja tev ir uzstadīta sertificēta gāzes iekārta un Ta ir jau otro gadu ar gazi es viniem liktu (sukat liko).

kur Ta likuma ir minets cik tuvu gāzes caurulvads driks atrasties pie izpludes sistemas??????
AUTO REMONTA DARBNICA
ritosa dalas remonts
dzineju remonts un diagnostika
aizdedzes regulesana ar stroboskopu
metinasanas pakalpojumi

EZERMALAS IELA
28879160

energy
VW: Octavia

Post by energy » 10.12.2011, 23:32

Es jau arī varbūt daudz ko nesaprotu, bet:
1) Tik jau nu var redzēt, ka kaut kādas gaismas nedeg;
2) Ja nedeg abas gaismas, tad jau pērkot jāpievērš uzmanība, varbūt problēma ir nevis izdegusī lampā, bet kaut kur vados vai citur un ir iemesls nosist cenu.

P.S. Nekā personīga, bet, ja es strādātu apskatē un atbrauktu pie manis ar šādu auto, kuram nedeg vairāki lukturi, es to uztvertu kā necieņu un atrastu vēl kādus iemeslus lai piesietos :)

Ingar, es saprotu, ka trubas izvilktas gar izpūtēju (varbūt kļūdos). Jāgaida autora skaidrojums.

neko

Post by neko » 11.12.2011, 02:27

energy wrote:Es jau arī varbūt daudz ko nesaprotu, bet:
1) Tik jau nu var redzēt, ka kaut kādas gaismas nedeg;
2) Ja nedeg abas gaismas, tad jau pērkot jāpievērš uzmanība, varbūt problēma ir nevis izdegusī lampā, bet kaut kur vados vai citur un ir iemesls nosist cenu.

P.S. Nekā personīga, bet, ja es strādātu apskatē un atbrauktu pie manis ar šādu auto, kuram nedeg vairāki lukturi, es to uztvertu kā necieņu un atrastu vēl kādus iemeslus lai piesietos :)

Ingar, es saprotu, ka trubas izvilktas gar izpūtēju (varbūt kļūdos). Jāgaida autora skaidrojums.
Gluži manas domas, es arī izdr**tu pa pamatīgo, bet ja mašīna ir kārtībā, tas ir pieņemts, ka tam inspektoram ir tevi jāzid**ž, tas viņiem ir pateikts, un viņi čakarēsies un skraidīs ap to mašīnu, kamēr atradīs, kam piesieties un piekasīsies pie sīkumiem, nevis katrā sūdā sametīs 2.
Un gaismas jau nu toč ir jāpārbauda, tas taču nav gūti ieskrūvēt spuldzi. Protams, ja tā ir spuldzes vaina.
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"

Ingars mk1

Post by Ingars mk1 » 11.12.2011, 08:09

Ingar, es saprotu, ka trubas izvilktas gar izpūtēju (varbūt kļūdos). Jāgaida autora skaidrojums.[/quote]

tik daudz ari es saproti intrese redzet kur uz PAPIRA rakstits cik tuvu drikst but. nevis "inpektors redz."

man bij situacija ar bremzu trubinams ((2. stipri korodejusi) (kas to prot noteikt stipri vai ne stipri)) uz ko man mainas prieksnieks atbildeja "INSPEKTORS TO REDZ" toreiz bremzu trubinas bij gadu atpakal mainitas.
AUTO REMONTA DARBNICA
ritosa dalas remonts
dzineju remonts un diagnostika
aizdedzes regulesana ar stroboskopu
metinasanas pakalpojumi

EZERMALAS IELA
28879160

rukis

Post by rukis » 11.12.2011, 20:07

tikko gaju apskati ex pelecim.
onkulis teica,ka viss esot ok.,tik esot bik sarusejusi kapara bremzu trubina :?
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

baumanis
VW: GOLF WINTERKAPLIS

Post by baumanis » 17.12.2011, 19:17

par tām gāzes trubām arī nesapratu neko , teica lai viņām priekša uzliek kaut kadu aizsargu , jo sanāk ka izpūtējs gandrīz prieskarās viņām , par gaismām runājot , nedeg priekšā tie papildnieki , un vispār ko jūs te satraucaties par tiem 2niekiem , kā jau teicu , auto tiko nopirku , un man bija vienalga ,kāds braucu uz skati , ja man auto jau būtu kādu laiku , tad arī nekas tāds nebūtu ,
lai nebūtu tukša runāšana, tad tagad auto tiek ņemta nost kārba , jo atkal nevarēja ieslēgt robus , tad vēl izpūtējs tiks pārmetināts viss , jo tagad tur ir briesmas , no kurām puse ,man palika uz ceļa mētājamies ,

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”