tātad lieta sekojoša kad mašīna stāv kkādu silto jebšu remdenu gaisu pūš, kā sāc braukt tā siltais gaiss pazūd.
esmu dzirdējis ka kkur jābūt paralonam, vai kā viņu tur sauc
vai arī man ir jāmaina radiators.
ko darīt?
kārtējā problēma - pečka
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: kārtējā problēma - pečka
A tosola temperatūra arī nenokrītas sākot braukšanu?
Ar pastalām uz snowborda!
Nē nu tair ļļoti populāra Mk2 problēma ar pečkas klapi-vārtiem kas virina auksto un karsto gaisu, tur caurumi ir!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
motora temperaturu visu laiku rada gandriz pa vidu.
uz radiatoru un no radiatora trubas ir siltas.
uz radiatoru un no radiatora trubas ir siltas.
NUm necepshu jaunu topiku bet raxtishu savu sapi ar te
Em man ir kas lidzigs tik ne tik tragjiski, karo4 puš silti gaisu viss kā nakas, bet ik pa laikam tas siltasi gaiss pazūd un nak ramdens, un pec brizha atkal nāk siltais! kas tas par prikolu ir, pavasari delj tā nomainiju pe4kas radiatoru un bij kartibaa nakoshaja dienā, jo kad nomainija tad tai pasha diena tikunta naca aukstais gaiss, un tagad uz jauniem vesumiem sak veidoties mistika
Tēvs saka ka ieksha varetu but gaisa burbulis- bet no kā? un kā var izspaidit vinju lauka ja no sakuma tak nak man silts gaiss.
Ceru uz palidzigu padomu, savadak tas autinjsh mani izbesis
p.s- auto jettaII 1,8 mono.
Ceru uz palidzigu padomu, savadak tas autinjsh mani izbesis
p.s- auto jettaII 1,8 mono.