Spidometrs
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Spidometrs
Sveiki ir taada problēminja GOLF 3 spidometrs neraada bet pie lieliem apgriezieniem bulta leekaa un odometrs ar nestraada kas par vainu ???
Varbuutas kaadam ir 1.9 TDI GOLF 3 viss spidometra bloks ko pa leeto vareetu nopirt?
Varbuutas kaadam ir 1.9 TDI GOLF 3 viss spidometra bloks ko pa leeto vareetu nopirt?
Re: Spidometrs
Nav vaina trosītē, drizāk kā spidometrā?
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Ā, nu tad nezinu. Biju domājis, ka mk3 tāpat kā mk2 ieiet trose pa taisno kārbā iekšā.

"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Uz 100 kilometriem paraada ka ir nobraukti kaadi 5 km man jau teica ka esot viss jaamaina
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Uzliku citu spidometru taapats neiet
Iraadas laikam buus vainiigs deveejs kaarbaaa bet maita baigi daargi maksaa GROS auto biju tur prasa 25 ls
Iraadas laikam buus vainiigs deveejs kaarbaaa bet maita baigi daargi maksaa GROS auto biju tur prasa 25 ls
negribeju cept jaunu topiku,tadel nolemu pajautat te
ja manam mk3 ir spidometrs ar pulksteni,vai es varetu ielikt spidometru kuram nak tahometrs?
ja manam mk3 ir spidometrs ar pulksteni,vai es varetu ielikt spidometru kuram nak tahometrs?
vwmotion.lv
-
- VW: BMW
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 19 times
Man ari jautajums. Kadi ir varianti atgriest elektronisko spidometru atpakal mk3, lieta tada ka parbraukti apdrosinasana noteiktie km, un mums ja notiek avarija apdrosinataji neatmaksa skadi.
Bils Gatis
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
zebiekste wrote:negribeju cept jaunu topiku,tadel nolemu pajautat te
protams ka vari
kas pa dzineju ?
Tagad biški tuvāk topikam!Man tas pats ir mk4, sākumā spidometrs reizēm pamira,piemēram, kad buksējās, bet tagad nomira pavisam,karoce laikam ka tas pats...tā kā pa radariem reti braukāju, tad pēc tā lielas vajadzības nav un arī tehniskajā neko nesaka par to ka 2 gadus uz spidometra ne metrs nav gājis klāt....
Cik pagaidām saprotu, tad mana vaina arī nav pašā spidometrā, bet devējā...būs jāskatās...
tātad-vienmēr uzvar mk1 un mk2 ar dzelzisko uzbūvi
pierādās ka vadi nekam neder 
Cik pagaidām saprotu, tad mana vaina arī nav pašā spidometrā, bet devējā...būs jāskatās...
tātad-vienmēr uzvar mk1 un mk2 ar dzelzisko uzbūvi