Aigara MkII GTI 8v
Re: Aigara Golf mk2 un Golf mk2 GTI
.
Last edited by Aigarss on 06.03.2010, 13:14, edited 1 time in total.
.
Last edited by Aigarss on 06.03.2010, 13:16, edited 2 times in total.
Taisot līdzīgu remontu, to jāveic kārtigi lai netiktu pazaudēts magnētiņš , jāpaskatās vai ir veseli bronzas gredzentiņi un nav jāpazaudē krievu valodā tā saucamie ( suhariķi).
Tas kas tiks veikts vēlāk arī reportēšu. Domāju ka rīt
Tas kas tiks veikts vēlāk arī reportēšu. Domāju ka rīt
Last edited by Aigarss on 06.03.2010, 13:17, edited 1 time in total.
kas tev tur pedeja bilde izsisti zobi metajas
.
itka man ari bi doma karbu izpetit.
izskatas bistams pasakums
.
...R.
izskatas bistams pasakums
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

Nu īpashi bīstams nekas nav, tik kārtīģi jāiedziļinās. Pēdējā bildē tie ir bronzas ( laikam) gredzeni kuri stāv pi tā diferenciāla, jeb kad maini salnikus kur granātas stiprinās pie kārbas ir jāņem nost tie stiprinājumi un tur dziļāk ir šie gredzentiņi pa vienam no katras puses. Kad viņš ir saplīsis tas ir jāmaina, kā manā gadījumā un domāju ka 25% visām kārbām kas nāca MK2.rukis wrote:kas tev tur pedeja bilde izsisti zobi metajas.
izskatas bistams pasakums.
...R.
Darbs ar ātrumkārbu tiek turpināts. Šīs atstarpes starp bloķējošā sinhronizētāja gredzenu un atbilstošai šestirenkai ir jāmēra lai strādātu normāli ātrumi (slēgtos). Ja atstarpe ir mazāka nekā 0.5mm jāmaina gredzens.
Pa brivdienām drusku pastrādāts un kārba jau gandrīz sagatavota uzstādīšanai.
Ir radies jautājums par dzinējiem... Ja ņemt bloku no 1.8 karburatora, galva no 1.8 sinhro ar ieplūdes kolektoru, bet sprauslas liktno 1.8 Gti 8v dzinēja tas vis saderēs kopā?
vnk ir neskaidrība ar sprauslām vai tās derēs vai nē tai sinhro galvai.
Un pēctam visam šim klāt ies turbīna ar pūtienu ~0.8-1 bar.
Vai no dzinēja pat nekas nesanāks ? jo ir vairāki bet sinhro bloks beikt bet karburatoram laikam vispār nav jēga likt jo ar turbīnas spiedienu tur to visu sarežģīti sataisīt. Bet ja es maldos tad palabojiet to tādā jomā esmu jauniņais...
vnk ir neskaidrība ar sprauslām vai tās derēs vai nē tai sinhro galvai.
Un pēctam visam šim klāt ies turbīna ar pūtienu ~0.8-1 bar.
Vai no dzinēja pat nekas nesanāks ? jo ir vairāki bet sinhro bloks beikt bet karburatoram laikam vispār nav jēga likt jo ar turbīnas spiedienu tur to visu sarežģīti sataisīt. Bet ja es maldos tad palabojiet to tādā jomā esmu jauniņais...
ja iet pāri pa 0,5 bar ta vaig turbo blīvi vai o rings,sprauslas ar noteikt ka buus pa iisu ja buus 1 bar,tēmēt vari uz 0,5-0,8 savādāk buus sēnju zupa ar standarta iekšām
sprauslas buutu labi no kaada turbo motora piemeeram saab,parocies forumos gan jau kaut kur ir taada kjiimija
auto remonts,nestandarta izplūdes sistēmu izgatavošana utt.(lēti)pm vai 29924727
LISAIS13 wrote:ja iet pāri pa 0,5 bar ta vaig turbo blīvi vai o rings,sprauslas ar noteikt ka buus pa iisu ja buus 1 bar,tēmēt vari uz 0,5-0,8 savādāk buus sēnju zupa ar standarta iekšāmsprauslas buutu labi no kaada turbo motora piemeeram saab,parocies forumos gan jau kaut kur ir taada kjiimija
Bet kā bus vispar tādā komplektācijā kā es domāju? būs ok? vnk tiks izmantoti 3 dzinēji lai izveidotu vienu...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Par šo kombināciju neko neesmu dzirdējis, bet čaļi un man mājā ir kombinācija 2e (8v) bloks ar iekšām + 16V galva. Pieliekam klāt 2.2 20VT Audi izplūdes kolektoru un galā sanāk turbo motors un nevajag nekādus tur o-ringus vai turbo blīves. Manu motora komplektu var dabūt
Es tikai nesaprotu, tu atstāsi k-jet vai liksi elektronisko šprici???
Es tikai nesaprotu, tu atstāsi k-jet vai liksi elektronisko šprici???
gribu daudz zirgus, kas ēd kā 3 pusprāguši ēzeļi 
jo spēks ir KVĒPOS

jo spēks ir KVĒPOS
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
cik saprotu viņš grib atstāt mehānisko šprici!
Nezinu gan vai tas turbo pasākums labi ies kopā ar mehānisko šprici kas ir no neturbo motora! Sāksies problēmas ar degvielas trūkumu un līdz ar to arī detonācija!
Iesaku turbo motoram tomēr likt virsū elektronisko šprici ar attiecīgās ražības sprauslām savādāk tiešām būs sēņu zupa!
Nezinu gan vai tas turbo pasākums labi ies kopā ar mehānisko šprici kas ir no neturbo motora! Sāksies problēmas ar degvielas trūkumu un līdz ar to arī detonācija!
Iesaku turbo motoram tomēr likt virsū elektronisko šprici ar attiecīgās ražības sprauslām savādāk tiešām būs sēņu zupa!
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Pasaakums shis jau ir beidzies un no taa visa sanaaca
braukt brauca bet ne taa kaa vaidzeetu. Sory ka nav foto bet nekas iipashs tur nenotika... turbiina jau nonemta un braucu uz vnk motora... bet motors tagad nav iisti GTI 8v , bet galva no sinhro jettas, bloks no 1.8 karburatora un ieplude-izplude no GTI... droshivien gti un sanaak... bet kopumaa dzineejs iet labi un kompresija vakar tika sameeriita visos 4 cilindros 12bar vai kas tur iisti ir...
Un runaajot par aatrumkaarbu viss ir Ok. Tika veiksmiigi salasiita un uzstaadiita
Un runaajot par aatrumkaarbu viss ir Ok. Tika veiksmiigi salasiita un uzstaadiita