JG Golf MK2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: JG MK2
gut gut 
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
Ja auto krāsa būtu pelēka vai kkas uz to pusi un būtu tumšā optika, tad izskatītos baigi ok, bet tagad biš pavelk uz to, ka ir vnk uzmesta virsū ķīniešu haube. Vnk kitajozu detaļas nāk identiskā grunts krāsā.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
GG. wrote:Ja auto krāsa būtu pelēka vai kkas uz to pusi un būtu tumšā optika, tad izskatītos baigi ok, bet tagad biš pavelk uz to, ka ir vnk uzmesta virsū ķīniešu haube. Vnk kitajozu detaļas nāk identiskā grunts krāsā.
pag pag,
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
manuprāt ne visai
Bet dzīvajā droši vien izskatās vēl labāk
Noteikti lakots, spīdīgs izskatītos labāk
Noteikti lakots, spīdīgs izskatītos labāk
GTI 8V
Piekrītu Bergam, ka neiet kopā un es teiktu, ka pie vainas ir haubes krāsa - ne tonis, bet krāsas veids. Man izskatās, ka mašīnai ir metālika un tāpēc haubi arī vajadzētu metāliku ar tādu pašu struktūru.
Spameris 
tatad par manu mk2 nkas sen naw raxtiits, tpeec tgd dodos uz garazhu lai pa sho weekendu paweiktu vnk neiespejamu dauzumu darbu, reports buus 7 dien
tatad shis un tas tika padariits , pa sho weekendu, itka tikai 4 lietas bet taas aiznem daudz laika un ir liela njemshanas, taatad
beidzot mopedam tika uzstadits prieksha shkersstabilizatora stienis, teikshu godigi nenojonemot priekshejo tiltu nekad vairs so proceduru neveiksu, jo vnk izcili pretiga nodarbe.
talak tika vasa garuma parmetinata izplude, respektivi, biksee iemetinata gofra, jo uz cieto regulari man lauza kopa pirmo bunduli, talak uzmetinata jauna katalizatora butaforija, jo weca kka dikti sarusejusi bija, tad secinaju ka man naw ista diametra truba aiz katalizatora, jo kads bija pamanijies tur savulaik uzbazt 45 mm, taa vina tika likvideta un aizstata ar 50mm taismo trubu, izraujot araa weel vienu rezonatoru kas atradaas uz iepriekshejas 45 mm trubas, talak 50 mm trubai tika piekombineti pedejie divi bundulji, kas man bija jau ieprieksh.
nakosais tika saremontets starteri, jo tas kka dikti shvaki bija saacis darboties, un reizem pat vispar nedarbojaas.
un vislielakais prieks man ir par to ka tika salikti ieksha iegadatie recaro kresli no mk3 vr6, neskatoties uz to ka vinji weel jaatira, man smaids liidz ausiim, jo dikti sen jau gribeju sev recaro salonu salikt
tas taa isuma viss, itka tika planota veelviena lieta, kas aiznemtu daudz laika un darba, bet nu taa lai paliek velakam laikam un gariem ziemas vakariem
beidzot mopedam tika uzstadits prieksha shkersstabilizatora stienis, teikshu godigi nenojonemot priekshejo tiltu nekad vairs so proceduru neveiksu, jo vnk izcili pretiga nodarbe.
talak tika vasa garuma parmetinata izplude, respektivi, biksee iemetinata gofra, jo uz cieto regulari man lauza kopa pirmo bunduli, talak uzmetinata jauna katalizatora butaforija, jo weca kka dikti sarusejusi bija, tad secinaju ka man naw ista diametra truba aiz katalizatora, jo kads bija pamanijies tur savulaik uzbazt 45 mm, taa vina tika likvideta un aizstata ar 50mm taismo trubu, izraujot araa weel vienu rezonatoru kas atradaas uz iepriekshejas 45 mm trubas, talak 50 mm trubai tika piekombineti pedejie divi bundulji, kas man bija jau ieprieksh.
nakosais tika saremontets starteri, jo tas kka dikti shvaki bija saacis darboties, un reizem pat vispar nedarbojaas.
un vislielakais prieks man ir par to ka tika salikti ieksha iegadatie recaro kresli no mk3 vr6, neskatoties uz to ka vinji weel jaatira, man smaids liidz ausiim, jo dikti sen jau gribeju sev recaro salonu salikt
tas taa isuma viss, itka tika planota veelviena lieta, kas aiznemtu daudz laika un darba, bet nu taa lai paliek velakam laikam un gariem ziemas vakariem