Ir doma likt zilu diozu virknes zem auto, prieksa restees baltas diodes lampaas un vel sur tur. (nejautajiet kapec;)) Bet kas no ta visa ir atlauts? Kadas krasas un cik daudz drikst likt prieksa, pakala utt lai nebutu liekas skaidrosanas ar dzekiem zalaas vestees
Cik loti drikst izgaismot savu auto? :)
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Cik loti drikst izgaismot savu auto? :)
Varbut jautajums skan patizli bet ko drikst un ko nedrikst darit sakara ar auto apgaismojumu?
Ir doma likt zilu diozu virknes zem auto, prieksa restees baltas diodes lampaas un vel sur tur. (nejautajiet kapec;)) Bet kas no ta visa ir atlauts? Kadas krasas un cik daudz drikst likt prieksa, pakala utt lai nebutu liekas skaidrosanas ar dzekiem zalaas vestees
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: Cik loti drikst izgaismot savu auto? :)
nu pirmkārt jau Tev būs skaidrošanās ar vīriem Golfos, jo MK2 tas nepavisam neder. Neprasi kāpēc.BananaKing wrote:Varbut jautajums skan patizli bet ko drikst un ko nedrikst darit sakara ar auto apgaismojumu?
bet TEORĒTISKI jau drīkst, gan jau esi redzējis tās fūres, kam tumsā priekša spīd kā Zsvētku eglīte.

Nu, cik zinu tad sarkanas krasas prieksa nedrikst but. Gan jau ka vel kaut kas ir.
Man prieks ta golfina bisk citi plani. Gan jau viri Golfos sapratis
Tici man - nasapratīs.BananaKing wrote:Nu, cik zinu tad sarkanas krasas prieksa nedrikst but. Gan jau ka vel kaut kas ir.

oook... Ko es esmu paladis garam? Kadi ir MK2 standarti? 
-
- Been thanked: 30 times
nav jau nekadu standartu. auto ir jaizskataas koptam, gaumigam un ... zemam
http://www.vwgolfklubs.lv/forum/viewtop ... 12&start=0
http://www.vwgolfklubs.lv/forum/viewtop ... 12&start=0
Parakajies interneta pa latvijas lapam par neonu 
vel nesen lasiju csdd lapa ko drikst un nedrikst!
vel nesen lasiju csdd lapa ko drikst un nedrikst!
Tatad pec nopietnam pardomam sapratu ka par Zsvetku egliti mans MK2 nepaliks
. (ko lai es sasodits iesaku tagad ar 100 zilam diodem
)
Paliku tikai pie panela un salona zila un sarkana
Bet cik izziileeju no daziem avotiem, tad problemas ar CP un tehnisko var but ar dajebkadiem apgaismojumiem, kas neatbilst standarta razojumam
Kadam ir bijusi pieredze ar kaut ko lidzigu?
Paliku tikai pie panela un salona zila un sarkana
Kadam ir bijusi pieredze ar kaut ko lidzigu?
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
vari uztaisīt zvaigžņotās debesis golfa griestos 
Man ir visās pogās diodes nomainītas. Man skatē pajautāja kā to var uztaisīt?
Man ir visās pogās diodes nomainītas. Man skatē pajautāja kā to var uztaisīt?
-
a kur vispār tās mazās Diodes par kurām Raa runā var nopirkt vairumā?
laba ideja tā par to salona apgaismojumu bik citā krāsā
laba ideja tā par to salona apgaismojumu bik citā krāsā

Ebay. Varu aizsutit viena dzeka lapu. Panemu 120 3mm 12v diodes + 120 rezistori pa 5$
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
LV no 0,15Ls/gb
DE no 1eur/100gb
Dabūt var:
Latgalīte
Elfa
Argus
DE no 1eur/100gb
Dabūt var:
Latgalīte
Elfa
Argus