prieksaa prasaas saurais buferis un plataa lupa prieks taa
izputeejs izskataas galigi ne peec kaa
riepas baloni
skiet ka sie diski nepiestaav
man gribetos seit redzeet ats cup un sedinajumu
tad butu bombonga
ar bamperiem man ir kaa ir pagaidaam buus taa...bisku veelaak kad buus naudin6 meeginaashu taisiit,izpuuteejs ir no vecaa pagaidaam no tas kur6 bij te nouuseeja pilniigibergs wrote:nu tad klausies manas domas
prieksaa prasaas saurais buferis un plataa lupa prieks taa
izputeejs izskataas galigi ne peec kaa
riepas baloni
skiet ka sie diski nepiestaav
man gribetos seit redzeet ats cup un sedinajumu
tad butu bombonga
seedinaat arii plaanoju bet pagaidaam ir jaanopelnaas lai vareetu taalaak kko domaat...Nikijs wrote:Ir baigi ok, tikai nepatīk, ka priekšā stāv gti bamperis (pietam citā krāsā)
Vēl protams jāsēdina un diskus ar plauktu!
Soodien jau probleema tika noveersta...uzliku aizdedzi no GTI un iztiiriiju karbuli un straadaa ok...krabpeople wrote:manam bija "the same problem" tikai man mono.
Bija nojukusi aizdedze un daciks nepareizi deva aizdedzes momentu!!
tur jau taa lieta ka man otrs ir gti un es gribu no turienis dzineeju panemt un ielikt otrajaa...vnk tur uz vadiem to fi6ku ir vairaak un vinjas ir savaadaakas nekaa karburatoram...Ernc wrote:Negribētu sevi saukt par dzinēju pazinēju, bet pateikt tik daudz, ka labāk nopirkt vesalu auto ar vajadzīgo dzinēju lai visas detaļas ir pa rokai. Nu un tad jau būs visi vadi un pārējie pribambasi.
Jaa...tieshi taa man ir otrs un domaaju ka spee6u to izdariit pats,ja kas nesanaaks buus jaaprasa paliidziiba no draugiem,bet izskataas ka tur lielaakaa probleema buus vados...Ernc wrote:Kādu piķi? Viņš tak raksta, ka viņam ir otrs GTi jau - tur tikai atliek pārkrāmēt vajadzīgās detaļas un miers. Ja pašam bail, tad jāpainteresējas kādos servisos vai šeit pat par cik kāds ir gatavs to izdarīt.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests