sedekļu maina pret cita auto sedekliem

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
JG
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

sedekļu maina pret cita auto sedekliem

Post by JG » 07.06.2009, 22:10

tatad lieta sekojosa, manam mk2 planojas sedeklu maina uz citiem, respektivi, buus sedekli no wiena minivena, kaadi, lai pagaidaam paliek noslepumaa, bet lieta tada ka vini attiecigajam auto stiprinas taa ka skruvejas pie griidas, mk2 sistemu visi protams zinam, man ir jau izdomaats ko un kaa likt lai taa shtelle der, un attiecigi tas izpaustos taa, ka njemtu speciali veidotus lenķus kurus metinatu pie mk2 kreslu origjinalajaam sliedeem, un attiecigi pie lenkiem butu skruves pie kuram varetu pieskruvet jaunos kreslus, bet jautajums tads Kas buus kad aizbraukšu uz TA, vai tie gadijuma par tadam parbuveem nepiekasiities? :?
Image

rukis

Re: sedekļu maina pret cita auto sedekliem

Post by rukis » 07.06.2009, 22:17

itka rakstits,ka nedrikst partaisit stiprinajumus.
lasi pac.

http://www.likumi.lv/doc.php?id=92907&from=off

...R.
JG wrote:tatad lieta sekojosa, manam mk2 planojas sedeklu maina uz citiem, respektivi, buus sedekli no wiena minivena, kaadi, lai pagaidaam paliek noslepumaa, bet lieta tada ka vini attiecigajam auto stiprinas taa ka skruvejas pie griidas, mk2 sistemu visi protams zinam, man ir jau izdomaats ko un kaa likt lai taa shtelle der, un attiecigi tas izpaustos taa, ka njemtu speciali veidotus lenķus kurus metinatu pie mk2 kreslu origjinalajaam sliedeem, un attiecigi pie lenkiem butu skruves pie kuram varetu pieskruvet jaunos kreslus, bet jautajums tads Kas buus kad aizbraukšu uz TA, vai tie gadijuma par tadam parbuveem nepiekasiities? :?
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

JG

Post by JG » 07.06.2009, 22:33

tur it raxtiits ka par parbuvi neuzsskata 4.10. sēdekļu maiņu pret citas trans-portlīdzekļa markas un modeļa sēdekļiem, ja netiek mainītas sēdekļu stiprinājumu vietas;

man stiprinajumu vietas nemainisies, bet tiks parbuvetas, respektivi taads dikti manigs variants, jo nav tas texts kka lidz galam izdomaats, lkam tomer buus janoriskee
Image

rukis

Post by rukis » 07.06.2009, 22:57

uzvelc k.kadus milzigus parvalkus virsu,lai neredz :D .
vispar man varbut ari vajadzetu uz skati ta darit :? .
a to x-vinzin mozka kadam azim nepatiks manas parejas.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

JG

Post by JG » 07.06.2009, 23:08

uz shitiem buus pagruti izbraukt ar paarvalkiem, bet ir verts paciniities un padomaat ko un kaa uztaisiit lai apskates viirelji nepiekasaas un pats var sedeet kaa karalis ;) :D
Image

rukis

Post by rukis » 07.06.2009, 23:13

jqaa :D .galvenais ir lai galva bedres nesitas pret jumtu.
man reiz sita bija.
...R.
JG wrote:uz shitiem buus pagruti izbraukt ar paarvalkiem, bet ir verts paciniities un padomaat ko un kaa uztaisiit lai apskates viirelji nepiekasaas un pats var sedeet kaa karalis ;) :D
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

JG

Post by JG » 07.06.2009, 23:15

man ir pashaa laikaa, augstums iznaak 1:1 ar mk2 origjinalajiem
Image

JG

Post by JG » 08.06.2009, 21:09

shdien sedeju un izdomaju kaa jaunos kreslus es varu ielikt, veco vietaa, taa lai jaunie atrastos tajaas pashaas sliedeees kur mk2 origjinalie ;)
Image

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”