JG Golf MK2
Re: JG MK2
kad buus kkas labax ar naudam noteikti pieriposu, jo man ka skolenam tie 10 Ls kas aiziet celjam shbrid liekas samera liels cipars. 
Tā sarkanā svītra ieprikolija, varētu interesqanti izskatīties, uz ATS vēl nēsmu redzējis!
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
shdien mk2 tika sataisitas aizmugurejas bremzes, respektivi samainitas kalotkas
, un pirmo reizi dzive pamegjinats kaa ar roceni mashinu var samest sliipi 
Ko tad tu ziemā darīji? 
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Var arī bez 
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
shodien golfam tika nomainits priekshejais kreisais gultnis, kas ka izradas der tikai no 4ta golfa, un ir tads ka mk4, tad tika uzlikts uz savirzes stenda, sareguleta visa piekare, un veel iepirktas klaņu šales, kuras riit tiks uzstaditas 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
cik maksaja salesJG wrote:shodien golfam tika nomainits priekshejais kreisais gultnis, kas ka izradas der tikai no 4ta golfa, un ir tads ka mk4, tad tika uzlikts uz savirzes stenda, sareguleta visa piekare, un veel iepirktas klaņu šales, kuras riit tiks uzstaditas
12 Ls komplekts
wiswairak mani un visus servisa viirus izbrinija tas ka uz mk2 der tikai mk4 gultni

wiswairak mani un visus servisa viirus izbrinija tas ka uz mk2 der tikai mk4 gultni
-
- Been thanked: 1 time
Interesanti kas tad tas taads par servisu... pirmo reiz sadas "gudribas" dzirdu.JG wrote:12 Ls komplekts![]()
wiswairak mani un visus servisa viirus izbrinija tas ka uz mk2 der tikai mk4 gultni![]()
tukumaa eduards -2, bet gultnis ir no mk4, jo ne mk2 ne mk3 gultni nedereja, vini kkadas reizes 3 skreja uz weikalu kmer isto dabuja.
-
- Been thanked: 1 time
Tad tur kautkaada kjiimija ar stupicaam. Nu vienkarsi sanak nelogiski, ka MK2 neder gultnis no MK2JG wrote:tukumaa eduards -2, bet gultnis ir no mk4, jo ne mk2 ne mk3 gultni nedereja, vini kkadas reizes 3 skreja uz weikalu kmer isto dabuja.
ok, galvenais, ka tagad viss kartiba.
tur jau ta lieta ka tur kkada kjimija, man vispar ta mashina kkada kjimija, jo ir wel shadas tadas lietas kas ir no jaunakiem mk