Auto pārkrāsošana, varianti.

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Rob

Auto pārkrāsošana, varianti.

Post by Rob » 19.03.2009, 02:20

Sveiki vēlreiz,

Par cik lēnām tuvojas pavasaris un līdz ar to cerams arī saulains un sauss laiciņš, palēnām sāku apsvērt dažādus variantus, kā padarīt savu golfiņu tehniski un vizuāli pievilcīgāku.
Esmu sapratis to, ka tuvāko pāris gadu laikā mainīt auto negrasos. Nesen biju pievērsis pastiprinātu uzmanību golf country, tomēr pēc kārtīgas apdomāšanas nolēmu, ka tomēr palikšu pie sava mk3 TDI (110zs). Pašreiz mans golfiņš izskatās diezgan "paguris no dzīves", ir virkne ar vizuāliem "kasjakiem", visādas mazas rūsiņas arkās/pakaļējā vāka. Pluss, vēl "bonuss" tāds, ka mans auto ir baltā krāsā, līdz ar to rūsa pastiprināti izceļas uz kopējā fona. Tā jau komplektācija manam golfiņam ir samērā laba - velūra salons, salona filtrs, elektriskie spoguļi un vēl šis tas.
Tad nu lūk es te domāju, kas būtu tas, ko būtu nepieciešams uzlabot.
Pirmais, kas nāk prātā ir auto krāsa, balta, pretīga. Es pieņemu, ka ar rūsu ir daudz maz iespējams cīnīties, tāpēc man ienāca prātā ideja, ka varētu auto pārkrāsot, tikai ne orģinālajā krāsā, bet melnā. Kas notiek ar auto tehnisko pasi variantā, kad auto tiek pārkrāsots citā krāsā? Cik es saprotu, ir jādodas uz CSDD, cik aptuveni maksā nepieciešamo dokumentu noformēšana CSDD lai legāli varētu pārkrāsot auto?
Tālāk, mans golfiņš ir ar 4 durvīm, auto krāsa + darbs attiecīgi maksās kādus pāris simtus točna, precīzi nezinu, pieņemu, ka kādi 400ls.-, šis jautājums laikam vairāk ir adresēts lietotājam kraasotaajs.
Kopumā es autiņu vēlos pārkrāsot, uzlikt vw resti bez emblēmas, ielikt ksenonus, uzlikt orģinālos mk3 ļitakus (vēlams BBS). Es ticu, ka izdarot šīs lietas auto uzreiz izskatītos ļoti patīkams, tas arī ir tas, ko es vēlos. Tas ko es gribētu dzirdēt no jums, būtu ar kādām naudas summām man rēķināties? Pavasaris/Vasara vēl ir patālu, līdz tam noteikti izdosies iekrāt nedaudz līdzekļu.
Paldies.

snooze
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: Auto pārkrāsošana, varianti.

Post by snooze » 19.03.2009, 09:35

es domaju ka min 1.5kLs+

tas ir manas domas.
Image

normunc

Post by normunc » 19.03.2009, 10:33

Vai ir laba doma pārksrāsot no balta uz melnu?
Skaiti, ka tev visa motortelpa arī ir jāpārkrāso, ja gribi, lai zolīdi viss būtu.

Piekrāso to pašu balto un brauksi vēl ilgi un dikti.

P.S. un vasara jau arī tūlīt būs klāt :)

brainz

Post by brainz » 19.03.2009, 10:48

Motortelpa,tie ir vel ziediņi,visas durvju iekšpusītes - tas ir ļoti dārgs prieks.Balta krāsa visnepatecīgākā priekš parkrasošanas uz tumšu.Visas skrambiņas izceļas.
p.s.Ja ir interese ,varu iedot kontaktus pierīgā,kur tu varbūt spēsi samaksāt par tādu darbu.

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 19.03.2009, 19:42

leetaak un praatigaak buus nopirkt melnu mk3 nevis sito parkraasot

otrs variants , ja veelies loti atstaat so
tad iesaku piekraasot kas krasojams un braukt ( labi kopta balta kraasa arri izskataas :up: )

p.s. ja vajag xenonu
tad pa 33 ls vari dabuut manu ;) (pilniigi jauns )
Image

Lusis

Post by Lusis » 20.03.2009, 01:54

Lai nav jātaisa jauns topiks, cik apmēram var izmaksāt auto piekrāsošana? Mans noskrāpēts no visām malām, kauns pat mazgāt.. :/
Image

psh

Post by psh » 20.03.2009, 10:15

Lūsis wrote:Lai nav jātaisa jauns topiks, cik apmēram var izmaksāt auto piekrāsošana? Mans noskrāpēts no visām malām, kauns pat mazgāt.. :/
Luusi nomierinies, tav vajag tikai nopuleet.
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

Lusis

Post by Lusis » 20.03.2009, 19:14

Vot tas ir pozitīvi.. :)
Image

krish11
Been thanked: 1 time

Post by krish11 » 20.03.2009, 22:02

varu ieteikt kantori Talsu rajonā! gabals ir ko braukt, bet cenas ir draudziigas! kvalitaate- Normaala! Ja intresee tad PM (iedossu kontakstus! )

kraasotajs

Post by kraasotajs » 22.03.2009, 14:45

Ieteikt nevaru nevienu ,bet varu aicināt pie sevis
Pilna pārkrāsošana ir apm 1,5kls ,tas ir ar izjaukšanu ,salikšanu ,antikorozijas apstrādi ,utt lietām ,kas ir jāizdara un vismaz 5 gadus tev nekur rūsa neparādīsis
PAJERO 2 R5 2,5TDI

brainz

Post by brainz » 22.03.2009, 17:17

Viņš 5 gadus ari naudu krās,lai tev par darbu atdotu. ;)

Rob

Post by Rob » 24.03.2009, 00:57

Ja reiz cipari ir tik lieli, tad investēt golfiņā 1.5k ls.- ir krietni par traku. Jebkurā gad. paldies par atsaucību, tagad vismaz zinu, kas un kā ar krāsošanām saistība.

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”