SPAMS

Par visu un neko
Locked

Vajag spamu?

Vajag spamu
31
42%
Nevajag spamu
4
5%
Atlajst sajmu
14
19%
Balsot par kajminu
15
20%
Bojkotet circle k
10
14%
 
Total votes: 74

User avatar
jj-ozzy
Posts: 1542
Joined: 11.11.2013, 13:45
VW: Jetta Mk2 Cl
Location: Tukums,Rīga
Has thanked: 89 times
Been thanked: 35 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by jj-ozzy » 08.10.2018, 13:25

Zem 12.4v nevajadzētu būt

User avatar
yo_G
Posts: 61
Joined: 10.10.2015, 10:37
VW: '12 MK6 GTD
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by yo_G » 08.10.2018, 16:30

Kārtojot garāžu atradu mk2 golfa stiklus, visus četrus sānu, priekšējie ar fortačkām. Varbūt kādam vajag vai arī droši var mest ārā??

User avatar
jj-ozzy
Posts: 1542
Joined: 11.11.2013, 13:45
VW: Jetta Mk2 Cl
Location: Tukums,Rīga
Has thanked: 89 times
Been thanked: 35 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by jj-ozzy » 08.10.2018, 22:25

yo_G wrote:
08.10.2018, 16:30
Kārtojot garāžu atradu mk2 golfa stiklus, visus četrus sānu, priekšējie ar fortačkām. Varbūt kādam vajag vai arī droši var mest ārā??
Atkarīgs kādā stāvoklī. Un vai zaļi tonētie vai parastie brūnganie

User avatar
msh
Posts: 9524
Joined: 05.12.2016, 12:41
VW: Golf 2 ghetto GTI
Location: Dziļie, dziļie lauki - liepājas pusē
Has thanked: 512 times
Been thanked: 143 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by msh » 08.10.2018, 23:29

ibumetiins wrote:
07.10.2018, 14:55
Esmu nedaudz vīlies cik šeit ir aprobežota domāšana, ja domā ka homoseksuālo cilvēku laulības novedīs pie morāles principu zaudēšanas, pārvērtīsimies par dzīvniekiem un ko vēl nē. Un zem tā visa slēpjas iluminati kas groza mūsu smadzenes. Pa vidam rekur vēl iesprauda to ka bēgļu ņemšana ir kaut kāds bullšits.

Labi ka šis ir auto forums un šādas tēmas te ļoti reti paveras.
Mēs varētu kādreiz šo tavu plašo domāšanu apspriest uz aci... :D
Saspraude_mk2 wrote:
07.10.2018, 07:28
MSH, vai tad vēl neesi sapratis, jo vairāk un ilgāk liegs kopdzīves reģistra uzsākšanu, jo lielāka iespēja uz cilvēku neapmierinātību. Agrāk arī sievietēm bija jāsēž mājās un pamēģini tik vīrietim parunāt pretī, tagad tās pašas tiesības ir jāizcīna arī homoseksuāļiem. Es personīgi to uzskatu par tāda paša veida diskrimināciju, kāda agrāk bija pret sievietēm.

Es kristīto vidū skaitos pagāns, ne ticu tai mistiskajai personai Dievam, ne senči ir kristījuši, nemeklēju to Dieva laimi/svētību vai vēl sazin ko ne pudelē, ne kur citur. Un manis pēc lai ir reliģiozi cilvēki, bet kā jau te minēja, bieži vien tieši šie cilvēki uzplijās ar to.

Un kas tieši homoseksuālismā ir grēks? Un, lūdzu, saprotamu izskaidrojumu. Tas, ka grāmatā, ko dēvē par bībeli, kas tāds minēts (godīgi saku, neesmu pat vienu lapu no bībeles izlasījis) man neinteresē.
Kā tas notiktu demokrātiskā sabiedrībā - notiek tevis nosaukto cilvēku neapmierinātība - kādi 1000 vai 2000 cilvēki paliek neapmierināti - pārējie 2 miljoni šos pasūta, un viss norimst... Bet tā kā mēs dzīvojam nevis demokrātiskā, bet progresīvā sabiedrībā, tad tas, kas ietekmē mazu saujiņu, ir jāpieņem visiem pārējajiem. Bet sievietes tu piesauc ne pa ķeksi - redzi, uz šīs zemes pastāv ne tikai tiesības, bet arī pienākumi - ko, protams, progresīvie pēdējās desmitgadēs ir aizmirsuši, mācot visiem ka viņiem ir tiesības - nu labi, ne visiem, baltiem vīriešiem nē. Sievietes pienākums ģimenē ir dzemdēt bērnus - tu neticēsi, bet vīrs uz to nav spējīgs :mrgreen: - no tā arī dabiskā ceļā izriet tā sēdēšana mājās, jo nav iespējams apvienot darbu ar pāris trīs, vai vairāk, mazu bērnu vākšanu. Šī paša iemesla dēļ šobaltdien vīrieši pelna vairāk par sievietēm tajos pašos darbos - jo vīrieša karjerā dekrēti robus nerauj, un līdz ar to vīrieši spēj ātrāk celties pa karjeras kāpnēm - visādi wannabe vienlīdzības cīnītāji gan mēģina tajā faktā ka vīrieši pelna vairāk, atrast kaut kādu nevienlīdzību. Tas par ko tu priecājies, ir sievietēm izcīnītas tiesības izlikties ka viņām nav noteikta, specifiska pienākuma, tiesības izvēlēties vīrieša lomu, kurai tās nav radītas. No tā izriet gan tas, ka eiropas tautas izmirst, gan tas, ka mūsdienās ir problēmas ar vīriešiem, tb vīriešiem ir smagas identitātes problēmas, jo viņu nišas mēdz aizņemt sievietes, lai arī viņas nav tam par visiem 100 procentiem piemērotas. Es uz dzimumu līdztiesības fufeli skatos apmēram tā, kā būtu, ja kāda organizācija cīnītos par smago mašīnu un autobusu līdztiesībām - ja īpašnieks grib, lai šis ved ar fūri cilvēkus tāpat kā ar autobusu, vai ved kravu ar autobusu kā ar fūri... :mrgreen:

E tevi apbēdināšu - pagāns tu neesi - tu esi ateists. Pagāns - tas ir cilvēks kas tic visādām dievībām un tamlīdzīgām figņām. Nejauc ticīgus cilvēkus ar reliģioziem cilvēkiem, tie nav viens un tas pats, un reliģiozie arī nevienam "neuzplīsies", jo viņi tic reliģiskām darbībām [bieži vien nekristīgām konfesiju tradīcijām], tās izpilda un tā cer nopelnīt nokļūšanu paradīzē, vai kaut kā tā. Bet tas ka ticīgi cilvēki "uzplijas", ir tikai dabiski, viņi izpilda atstāto pavēli - marka evaņģēlijs, 16. nodaļa, 15. pants - "Un viņš [Jēzus] tiem sacīja: "Ejiet pa visu pasauli un sludiniet evaņģeliju visai radībai". Ja tas netiktu darīts, tad baznīcas būtu dzimtu pasākumi bez cilvēkiem no malas.

Kas homoseksuālismā ir grēks? Pati darbība, noteikti, iespējams arī kādas noteikta veida domas, līdzīgi kā grēks ir domāt ļaunu par citu - saprotamu iemeslu dēļ nav bijusi nepieciešamība iedziļināties... :mrgreen:

P.N. Man ir tā interesanti padomāt, diez kā būtu, ja šī diskusija te notiktu ar kādu citu manā vietā, un es te būtu kādus 5 gadus jaunāks nekā tagad - diez kādu lomu es ieņemtu :? :D Mani uzskati tavā vecumā droši vien no tavējiem atšķīrās tikai ar to, ka mani neviens nebija padarījis par liberastu un neviens nebija mani noskaņojis negatīvi pret kristietību - bet tajā pašā laikā es par to neko nezināju, biju labi ja pāris reizes mūžā bijis kādā baznīcā, un nejutu ne mazāko vēlmi kādā ieiet.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

User avatar
msh
Posts: 9524
Joined: 05.12.2016, 12:41
VW: Golf 2 ghetto GTI
Location: Dziļie, dziļie lauki - liepājas pusē
Has thanked: 512 times
Been thanked: 143 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by msh » 08.10.2018, 23:33

GG. wrote:
07.10.2018, 11:25
Redzi, problēma tajā visā ir tas, ka momentā, kad tas tiek pieņemts par sabiedrības normu, tā to ir jāakceptē pilnīgi visos līmeņos. Un arī taviem bērniem būs skolā, mācību grāmatā un bioloģijas stundā jāmācās par to, ka tas ir pilnīgi normāli. Es esmu par tradicionālām vērtībām. Ja viņi grib kopdzīves reģistru, tad lai tā arī ir, nav nekas pret. Bet atļaut laulāties gan nevajadzētu, jo pēc vēsturiskās laulības definīcijas laulība ir sociāli un juridiski atzīta seksuāla un ekonomiska savienība, starp vīrieti un sievieti. Ja mēs sāksim kropļot tādas pamatvērtības, tad ilgi nebūs jāgaida, kamēr mēs sāksim runāt par to, ka poligāmija un citas, šobrīd nepieņemamas idejas, vajadzētu akceptēt un pieņemt par normu.

Rezultāts būs spēcīgu ģimeņu iznīkšana, jo bērniem tiks borēts, ka ir ieteicams p!sties apkārt kur un ar ko gribās (kas arī lielākajai daļai homo sapiens ir vilinoši). Bet jāatcerās, ka cilvēks bez paškontroles un morāles ir tikai vertikāli staigājošs dzīvnieks. Viss šitais mūsdienu ESI BRIVS UN UNIKALS DARI KO VELIES PIENEM BEGLUS bulšits ir apzināta cilvēku apziņas mainīšana un sagrozīšana kādam vēlamā virzienā.

Es esmu vecāku kristīts, uz baznīcu neeju. Bet uzskatu, ka nekas slikts nenotiktu, ja cilvēce dzīvotu pēc kopīgiem morāles principiem un mācētu atpazīt ļauno no labā. Mūsdienu sabiedrībā skaudība, naids, mantkārība un lepnums ir vispārpieņemta norma. Rezultāts būs tevi necienoši bērni ar notetovētu seju, trīs draudzenēm, 14 bērniem, 15 abortiem, gucci drēbēs.

Oh wait..tas jau notiek.
Tas jau notiek - pie esošajiem apgriezieniem rietumos tas noteikti pēc dažiem gadiem jau skaitīsies "alternatīvs dzīvesveids". Tas nekas ka galīgi neiet kopā ar to saspraudes piesaukto dzimumu vienlīdzības ideju. Cik ironiski un progresīvi.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

User avatar
GG.
Posts: 9043
Joined: 25.09.2011, 21:30
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 282 times
Been thanked: 569 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by GG. » 08.10.2018, 23:41

Ibumetīn, kāds ir Tavs viedoklis par Vācijas armijas 650'000Eur vērto pasūtījumu 500 uniformu komplektiem priekš sievietēm stāvoklī?
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
ag dieus cik aprobezhoti?

User avatar
msh
Posts: 9524
Joined: 05.12.2016, 12:41
VW: Golf 2 ghetto GTI
Location: Dziļie, dziļie lauki - liepājas pusē
Has thanked: 512 times
Been thanked: 143 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by msh » 08.10.2018, 23:43

fokume wrote:
07.10.2018, 03:00
Sekta tev ierobežo redzēt reālo pasauli. Tā pat kā tai kūku cepējai, kura nespēj pildīt savus darba pienākumus neiejaucot savu reliģisko uzskatu.
Kādā veidā lietu dabiskās kārtības zināšana mani ierobežo kaut ko redzēt? :?

Uz tevi gan šī frāze attiecas, dažādos veidos. No tā, piemēram, iziret tavs nu jau bijušais paraksts... :mrgreen:
fckns wrote:
07.10.2018, 14:41
Tas jau ir tas ko dara baznīcas vīri. Tādi kā msh vai nu to ignorē vai atbalsta, bet turpina bļaut ka viss kas nav pēc Bībeles stāstītā ir slikti.
Un ko man tagad darīt - izmisīgi bļaut ka vajag nah mest cietumā pensionētus katoļu priesterus, jo tie pirms n desmitgadēm nodarbojušies ar pedofīliju? :mrgreen:

Katoļiem ir ļoti daudz nebiblisku tradīciju, un šī lielā katoļu baznīcas problēma izriet no vienas no tām - priesteru celibāta, kuram Bībelē īsti nav pamatojuma, un tā nu cilvēki, kas pēc ordinācijas atklāj ka spēj krist kārdinājumā, un nespēj pārvarēt lepnumu un nokāpt no sava amata lai apprecētos, mēdz aiziet šito ceļu. Pārējais viss notiek kā jebkurā slēgtā organizācijā, kad kāds biedrs sastrādā sūdus... :mrgreen:
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

User avatar
msh
Posts: 9524
Joined: 05.12.2016, 12:41
VW: Golf 2 ghetto GTI
Location: Dziļie, dziļie lauki - liepājas pusē
Has thanked: 512 times
Been thanked: 143 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by msh » 08.10.2018, 23:43

GG. wrote:
08.10.2018, 23:41
Ibumetīn, kāds ir Tavs viedoklis par Vācijas armijas 650'000Eur vērto pasūtījumu 500 uniformu komplektiem priekš sievietēm stāvoklī?
Wtf?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

User avatar
GG.
Posts: 9043
Joined: 25.09.2011, 21:30
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 282 times
Been thanked: 569 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by GG. » 08.10.2018, 23:51

msh wrote:
08.10.2018, 23:43
Wtf?
https://www.foxnews.com/world/german-ar ... ant-troops

Tik nenormāli progresīvi

User avatar
msh
Posts: 9524
Joined: 05.12.2016, 12:41
VW: Golf 2 ghetto GTI
Location: Dziļie, dziļie lauki - liepājas pusē
Has thanked: 512 times
Been thanked: 143 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by msh » 08.10.2018, 23:56

N0ice
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

User avatar
GG.
Posts: 9043
Joined: 25.09.2011, 21:30
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 282 times
Been thanked: 569 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by GG. » 09.10.2018, 00:17

Ibumetīn, kāds ir Tavs viedoklis par pēdējo progresīvo ievirzienu dzimumu teorijā - dzimums nav binārs (vīrietis/sieviete), bet gan spektrs, kurā tu pats vari izvēlēties, kas un par cik procentiem tu esi?

Ibumetīn, kāds ir Tavs viedoklis par rietumu pasaulē tagad tik populāro jauno trendu, kas ļauj par aizskarošu dēvēt cilvēku, kas izmanto patvaļīgi izvēlētos vietniekvārdus attiecībā uz cilvēkiem? Piemēram, tu nedrīksti automātiski pieņemt, ka sieviete ir sieviete un uzrunāt viņu uz viņa. Tev ir nenormāli iejūtīgi jāpajautā: "labdien, kāds ir jūsu izvēlētais personas vietniekvārds".

User avatar
arniks8
Posts: 7028
Joined: 27.08.2013, 11:11
VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
Location: Tukuma apriņķis
Has thanked: 172 times
Been thanked: 398 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by arniks8 » 09.10.2018, 01:07

I sexually Identify as an Attack Helicopter. Ever since I was a boy I dreamed of soaring over the oilfields dropping hot sticky loads on disgusting foreigners. People say to me that a person being a helicopter is Impossible and I'm F***ing retarded but I don't care, I'm beautiful. I'm having a plastic surgeon install rotary blades, 30 mm cannons and AMG-114 Hellfire missiles on my body. From now on I want you guys to call me "Apache" and respect my right to kill from above and kill needlessly. If you can't accept me you're a heliphobe and need to check your vehicle privilege. Thank you for being so understanding.
mdz wrote:
14.06.2021, 16:34
Kabatas biljards ar ādas raķeti.

User avatar
Nordik
Posts: 7050
Joined: 10.02.2013, 14:49
Has thanked: 141 times
Been thanked: 246 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by Nordik » 09.10.2018, 07:31

Vai ir vērts palagu šķetināt? :o0:
Ze end of story

User avatar
fckns
Posts: 4895
Joined: 06.10.2013, 13:01
VW: C209
Has thanked: 124 times
Been thanked: 168 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by fckns » 09.10.2018, 09:38

Nordik wrote:
09.10.2018, 07:31
Vai ir vērts palagu šķetināt? :o0:
Labāk nevajag. Tas ir msh lobijs pievērst foruma lietotājus kristietībai.
msh wrote: Dīzelis ir feniņdrāšu degviela; cilvēku kam to vajag nevis tāpēc ka nevar atļauties ieliet benzīnu, bet tāpēc ka negrib to atļauties, un kam vibrācijas un spriguļu klaudzēšana rada patīkamu ieseksota centa sajūtu.

User avatar
arniks8
Posts: 7028
Joined: 27.08.2013, 11:11
VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
Location: Tukuma apriņķis
Has thanked: 172 times
Been thanked: 398 times
Contact:

Re: SPAMS

Post by arniks8 » 09.10.2018, 13:10

mdz wrote:
14.06.2021, 16:34
Kabatas biljards ar ādas raķeti.

Locked

Return to “Vispārēji”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests