un kosmo miļais, beidz piespamot šo topiku un celt debesiis savu uber kruto carpc projectu kuru neviens pat nav redzeejis..
Sudraba mk4
Re: Sudraba mk4
patiik rezultaats. ir ok
un kosmo miļais, beidz piespamot šo topiku un celt debesiis savu uber kruto carpc projectu kuru neviens pat nav redzeejis..
Seat Ibiza 1.9tdi. 02
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83
Zini Tev Taisnība. Šodien pamēģināju un sanāca vīlšanās. Iepriekš zināju, ka pastāv šāda iespēja, bet ka tā nestrādā, kad pievienota ierīcei es nezināju. Būs jālien bardačokā vai jāmeklē risinājums.bzgr wrote:Malacis, ļoti labi un eleganti izskatās...
...Vēlreiz par to skaļuma regulēšanu - vai Tev planšete tiešām atļauj caur control paneli mainīt skaļumu? Kad skan mūzika un ir pieslēgts pie USB izejas, tad man viņš iestāda uz aptuveni 75% un nav iespējams mainīt.
Un ceru, ka esi izvilcis oriģinālo vadu no magnetolas uz planšeti, jo man jau veseli trīs neorģinālie izbeidzās diezgan ātri ar visu ikdienas plug in- plugout.
Par vadiem ir pieredze ... mainīju aux vadus kā zeķes savulaik. Takā pret Ķīnas vadiem alerģija.
Paldies Draugs!Ivorylv wrote:Neēsi gadījumā redzējis mighty car mods video? Par ipad instelēšanu dashboard.![]()
Cepuri nost par uzņēmību un izskatās labi!
Par mighty car mods pirmā dzirdēšana.
Bīdot citus darbus uz priekšu ir jautājums.
Vai ir iespējams no šīs atslēgas

Pāriet uz šo? ( ar 3 pogām )

Biju 2 servisos. Teica ka tikai vw centrā. Tur attiecīgi kosmoss, ne tas kas forumā, bet dārgi.
Jautāju vai nevar kā citādi... man atbildēja, ka ko tādu neviens nedarīs.... Vai tiešām?
Varbūt ir kāds lādzīgs cilvēks, kas ar ko līdzīgu ir darbojies?
A kāds tolks no tās lielās atslēgas? Tev jau tāpat laikam stāv aftermarket signalizācija, jo mazajā atslēgā ir tikai immo čips, kam ir sava pults. Pievīlēt un ielikt immo jau var, bet tas pogas tāpat neies. Vel cik dzirdēju tā atslēga ar elektroniku nav lēta.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Pieļauju, ka, ja sadabūsi tādu atslēgu no cita četrdurvju mk4 kopā ar visu komforta bloku, tad tur visam būtu jāstrādā.
Man gan laikam bija ar divām pogām, bet nu varam pamēģināt, vai darbojas..
Centrāla atslēga, signalizācija.kosmoss19 wrote:A kāds tolks no tās lielās atslēgas?
Pašam stāv plika atslēga ar gaisminu, kas nedarbojas
Sanāk vnk izravēt komforta bloku un iemest mana golfā, un visam vajazētu strādāt?Marisio wrote:Pieļauju, ka, ja sadabūsi tādu atslēgu no cita četrdurvju mk4 kopā ar visu komforta bloku, tad tur visam būtu jāstrādā.
Tik immo pārmest? Un atslēgu pievīlēt?
p.s. vajag 3 pogas, bagaznieks atsledzams vajadzigs.
Last edited by Sudrabs on 05.07.2015, 11:52, edited 2 times in total.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Pēc manām domām tā būtu jābūt.
Ja tev ir kur dabūt, lai pamēģinātu ar trim pogām, tad ok, man šķiet bij ar divām, tāpēc piedāvāju to kas, lai vispār dsaprastu, ka mana izvirzītā tēze darbojas
Ja tev ir kur dabūt, lai pamēģinātu ar trim pogām, tad ok, man šķiet bij ar divām, tāpēc piedāvāju to kas, lai vispār dsaprastu, ka mana izvirzītā tēze darbojas
Sveiki visiem!
Problēma beidzot atrisināta ar centrālo atslēgu no pults!
Par cik Latvijā no signalizācijas nekas netika piedāvāts no tā, ko gribētos man... Vismaz atrast nemācēju. Pasūtīju no ebay ķīnas signalizāciju
Un biju bezgalīgi laimīgs, ka vairs nav jābakstās pa tumsu ar atslēgu pa slēdzenēm.
Mazliet vēlāk uzgaju video, kur golfam tika uztaisīts, ka arī bagāžnieks veras no pults vaļā... likās ļoti ērta fīča.
Nolēmu uztaisīt arī sev. Ar vieglu satraukumu pieslīdēju pie signalizācijas instrukcijas un pētīju vai tā paredz vispār bagāžnieka atslēgšanu. Jo uz pašas pults pogām nebija apzīmējuma ar atvērtu bagāžnieku, kā vairums signalizācījām.
Bet viss ok, jauna nebūs jāņem, jo tā paredz šādu funkciju ....
Par cik motoriņa, kas atver bagāžnieku nebija devos uz šrotu.
Atrast tādu motoriņu no golfa bija viens piedzīvojums... 2 nedēļas vizinājos bez steigas pa šrotiem līdz nošpļavos un sapratu, ka būs jātaisa lauku variants. Paņēmu no audi a4 motoriņu, sauju "samarezu" un rāvu "apšifku" nost.
Izvilku vadus no bagāžnieka līdz signalizācijai...
Pasūtiju atsperes no ebay. Par cik amartizātoriem galus nevarēju dabūt vaļā, jo liekas ka tie ir aizīmogoti, ņēmu fleksi uz griezu pušu. Uzmaucu atsperes sametināju kopā amartizātorus ... bija gatavs! Strādā ar! Biju patīkami pārsteigs ar rezultātu viss sanāca kā to gribētos! Bet nepagāja 10 min, ka viens no amīšiem atteica. Ar melnu muti ielecu mašīnā un braucu uz gross auto. Kur iedeva amartizatorus, kuriem gali skrūvējās vaļā. Atkārtot procesu nu jau bija vieglāk. Nomainīju un priecājos par rezultātu. Lielveikala stāvlaukuma ar maisiem dodoties pie auto, jūtos kā lielais
Zemāk kāda bilde, video ieskatam.
https://www.youtube.com/watch?v=Jk2TMRUerSY
P.s. neprotu pievienot šai forumā ne bildes, ne video normāli, tāpēc piedodiet..
Problēma beidzot atrisināta ar centrālo atslēgu no pults!
Par cik Latvijā no signalizācijas nekas netika piedāvāts no tā, ko gribētos man... Vismaz atrast nemācēju. Pasūtīju no ebay ķīnas signalizāciju
Un biju bezgalīgi laimīgs, ka vairs nav jābakstās pa tumsu ar atslēgu pa slēdzenēm.
Mazliet vēlāk uzgaju video, kur golfam tika uztaisīts, ka arī bagāžnieks veras no pults vaļā... likās ļoti ērta fīča.
Nolēmu uztaisīt arī sev. Ar vieglu satraukumu pieslīdēju pie signalizācijas instrukcijas un pētīju vai tā paredz vispār bagāžnieka atslēgšanu. Jo uz pašas pults pogām nebija apzīmējuma ar atvērtu bagāžnieku, kā vairums signalizācījām.
Bet viss ok, jauna nebūs jāņem, jo tā paredz šādu funkciju ....
Par cik motoriņa, kas atver bagāžnieku nebija devos uz šrotu.
Atrast tādu motoriņu no golfa bija viens piedzīvojums... 2 nedēļas vizinājos bez steigas pa šrotiem līdz nošpļavos un sapratu, ka būs jātaisa lauku variants. Paņēmu no audi a4 motoriņu, sauju "samarezu" un rāvu "apšifku" nost.
Izvilku vadus no bagāžnieka līdz signalizācijai...
Pasūtiju atsperes no ebay. Par cik amartizātoriem galus nevarēju dabūt vaļā, jo liekas ka tie ir aizīmogoti, ņēmu fleksi uz griezu pušu. Uzmaucu atsperes sametināju kopā amartizātorus ... bija gatavs! Strādā ar! Biju patīkami pārsteigs ar rezultātu viss sanāca kā to gribētos! Bet nepagāja 10 min, ka viens no amīšiem atteica. Ar melnu muti ielecu mašīnā un braucu uz gross auto. Kur iedeva amartizatorus, kuriem gali skrūvējās vaļā. Atkārtot procesu nu jau bija vieglāk. Nomainīju un priecājos par rezultātu. Lielveikala stāvlaukuma ar maisiem dodoties pie auto, jūtos kā lielais
Zemāk kāda bilde, video ieskatam.
https://www.youtube.com/watch?v=Jk2TMRUerSY
P.s. neprotu pievienot šai forumā ne bildes, ne video normāli, tāpēc piedodiet..
- Attachments
-
- IMG_3597.JPG (602.75 KiB) Viewed 1718 times
-
- IMG_3454.JPG (161.42 KiB) Viewed 1718 times
Last edited by Sudrabs on 06.07.2015, 22:59, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Nav bildes no procesa, lai taisītu DIY.bzgr wrote:Very very nice! Gaidam DIY
Bet ja kādam ir jautājumi - lūdzu
Sveiki. Vai 3 zaru stūre (zemāk bildē) skaitās kautkāda sporta stūre?
Vai tā maksā mazliet dārgāk kā citas?
Vēlos iemainīt to pret multi stūri ... vai tas būtu iespējams?

Vai tā maksā mazliet dārgāk kā citas?
Vēlos iemainīt to pret multi stūri ... vai tas būtu iespējams?